Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.

Nincsen foci rágcsálnivaló nélkül

Hamarosan véget ér a nyár, és immár megkezdődtek a topligák küzdelmei is, sőt mindössze egy hét múlva a nemzetközi kupák csoportkörében is beindul a nagyüzem.

Nyugodtan állíthatjuk, hogy a labdarúgás szerelmesei el vannak kényeztetve, hiszen a különböző színvonalas sportcsatornáknak köszönhetően naponta akár fél tucatnál több mérkőzést is végigizgulhatnak.

A futball-lázat tovább növelte a magyar bajnok, Ferencváros Európa-Liga továbbjutása (jöhet a Trabzonspor, Monaco, Crvena Zvezda hármas), illetve a magyar válogatott elképesztő Nemzetek Ligája-menetelése, amely során az angolokat kétszer is a földbe döngöltük.

A szurkolók egyre optimistábban várják a magyar érdekeltségű összecsapásokat, és szerte az országban lázasan készülődnek a közös meccsnézésekre. Hiszen mi is lehet jobb annál, mint amikor kisebb-nagyobb baráti társasággal együtt örülhetünk kedvenc csapataink sikereinek?

Ha van rá lehetőségünk (legyünk akár megszállott focidrukkerek, vagy csak kezdő rajongói a futballnak) nézzük mi is többedmagunkkal a meccseket. A rutinos szurkolóknak nem újdonság, hogy a legjobb stresszoldó, ha a mérkőzés közben valami finom rágcsálnivaló és egy dobozos sör is van a kezünk ügyében. Mert az izgalom szinte garantált, így mindig jól esik egy kis feszültségoldó.

Ha a társaság vagy a családunk kedvében akarunk járni, a legötletesebb, ha mi magunk gondoskodunk valami finomságról. A legnépszerűbb rágcsálnivalók a különböző ízesítésű csipszek, amelyet a kicsik és a nagyok is különös előszeretettel ropogtatnak.

És emellé valóban jólesik egy kis hűsítő ital ebben a melegben, legyen az alkoholos, vagy sima üdítő, különösen ha a helyszínen, esetleg egy kerti parti keretében zajlik a közös szurkolás.

Ma este például egyszerre két olasz élcsapatot tekinthetünk meg, a Roma és az Inter egy időben 20.45-től lép pályára, hogy a hétvégi pontvesztések után ezúttal begyűjtsék a hőn áhított győzelmet a két újonc ellen, de drukkolhatunk a magyar érdekeltségű Leipzig együttesének is, amely a Német Kupában próbálja helyrehozni a bajnokságban megtépázott önbizalmát.

Ha fogadni is van kedvetek, ezt a három találkozót jó szívvel ajánlom kötésben, úgy érzem, hogy mindhárom helyszínen magabiztosan nyernek az esélyesek.

Ha pedig megvan a várva várt nyeremény, akkor biztosan jobban csúszik a rágcsálnivaló és a sör is, azaz valóban különleges élményben lesz részünk. Szerdán pedig jöhetnek a következő meccsek, hogy mást ne mondjak, a Vasas-Ferencváros derbi a Fáy utcában.

Szurkolásra fel!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)