Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Eger - FTC

Összekerült a Ferencváros és az Eger

Az FTC-Telekom Waterpolo és a Tigra-ZF-Eger azonos csoportba került a női vízilabda Bajnokok Ligája második körében.

A vizes sportokat tömörítő európai szövetség, a LEN hétfőn készítette el a sorsolást, a 16 csapatot négy négyes csoportba sorolták. A múlt heti selejtezőkből továbbjutott Ferencváros és az Eger utóbbi vendéglátásában két spanyol csapattal, az előző idényben ezüstérmes Sabadell és a Keszthelyi Ritát foglalkoztató Mataro együttesével játszik majd minitornát.

Az ugyancsak a selejtező első köréből továbblépő Dunaújváros két olasz csapattal, az Ekipe Orizzontéval és a Plebiscito Padovával, valamint a holland ZVL 1886 együttesével találkozik majd Olaszországban.
A legjobb 16 mezőnyének alanyi jogon tagja volt az UVSE, amely hazai környezetben két görög csapatot, a Glyfadát és az Etnikosz Pireuszt, valamint a spanyol Mediterranit fogadja.

A december 9. és 11. között sorra kerülő tornákról az első két helyezett jut a negyeddöntőbe, a harmadikok és a negyedikek pedig az Eurokupában folytatják.

Forrás: MTI
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)