Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Fradi - csukaricski

Pályán a Ferencváros

Ma este 18.45-kor a Groupama Arénában megkezdi menetelését a magyar bajnok, vagyis a Ferencváros együttese. A Konferencia Ligában, azaz a harmadik számú kupasorozatban a mezőny talán legnehezebb kvartettje jutott a frissiben kinevezett szakvezető, Dejan Sztankovics legénységének. Éppen ezért talán nem is túlzás kijelenteni, hogy már a nyitányon sorsdöntő mérkőzés vár a zöld-fehérekre.

Az ellenfél az a szerb Csukaricski gárdája lesz, amely a Fradihoz hasonlóan egy rangosabb kupából pottyant át a Konferencia Ligába, de amíg a mieink a Bajnokok Ligája csalódás (a Klaksvik elleni 0-3) után kerültek ide, addig déli szomszédaink az Európa Ligából érkeztek, ahol két tükörsima összecsapáson, kétszer is három gólt kapva búcsúztak a görög Olympiakosz ellen.

A csalódást keltő eredmény a bajnoki formájukat is negatívan befolyásolta, négy fordulón keresztül nyeretlenek maradtak, ám ekkor, mint a borús égboltból a hirtelen napsütés, a múlt hét végén beköszöntött a csoda, a sokszoros bajnok, Crvena Zvezda elleni diadal, amely minden bizonnyal nagy lökést ad a belgrádi csapatnak.

Önbizalomban azonban az Üllői úton sem lehet hiány, a Ferencváros egy – a Puskás Akadémia elleni – kisiklást leszámítva magabiztosan menetel az NB I-ben, ráadásul rendszerint közönségszórakoztató futballal rukkol elő, így joggal bizakodhat a premieren.

A csoport másik két tagjának, az olasz bajnokság egyik üde színfoltjának, a Fiorentinának, illetve a mindig, mindenkire veszélyes belga Genknek a játékerejét figyelembe véve valóban fontos lépést tehet az a csapat, amelyik megszerzi a három pontot.

Tippmix esélylatolgatás rovatunkban ezúttal egy rendhagyó fogadást kínálunk, ugyanis egy olyan kimenetelre szeretnénk felhívni a figyelmet, amely az egyik legtehetségesebb magyar futballistához kapcsolódik.

Ő pedig nem más, mint a mindössze tizennyolc esztendős Lisztes Krisztián, aki már csak jövő nyárig erősíti a Ferencvárost, hiszen néhány napja érkezett a hír, hogy a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt megvásárolta, és 2024 nyarán Németországba teszi át a székhelyét.

Tehát a tippünk az, hogy Lisztes Krisztián gólt szerez a mérkőzésen, márpedig ha ez így történik, háromszoros oddszal kalkulálhatunk.

Lesz miért, lesz kiért szurkolni.

A találkozót az M4 csatornán keresztül kísérhetjük figyelemmel.

Fotó: https://www.facebook.com/fradi.hu
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)