Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Slovan-FTC

Papírforma

A magyar futball és különösen a Ferencváros szerelmesei nagy izgalommal várták a szerda esti pozsonyi Bajnokok Ligája mérkőzést, ahol eldőlt, hogy melyik csapat jut tovább az európai küzdelmek végső állomására.

A zöld-fehérek nagyon elrontották a hazai, vagyis az Üllői úti összecsapást, de szerencsére volt még kilencven perc, hogy bebizonyosodjon, a két szomszédvár közül a magyar az erősebb. Ez utóbbival nyilván a szlovák szakvezetők is tisztában voltak, no meg azzal is, hogy az idegenbeli egygólos győzelmük legfeljebb apró hangyalépéssel vitte tovább őket. Ám a hangyák Pozsonyban szanaszét szaladtak, így megnyílt az út a zöld-fehérek előtt.

Márpedig ha megnyílt, nyilvánvaló, hogy a magyar bajnokcsapat nem fogta vissza magát, és akárcsak az NBA legnagyobb sztárjai, LeBron James vagy Anthony Davis, egyből a fordításban gondolkodtak. Talán látták.a Space Jam legújabb epizódját? Amikor Tapsi Hapsi és társai mindenkit legyőznek? De mellettük ott volt segítségül minden idők talán legjobb kosarasa, LeBron. Ám a zöldek nem számítottak rá, de hála istennek, nélkülük is megoldották…

Persze, mondhatjuk, hogy arrafelé, a tengerentúlon, könnyű az élet, a major sportok tele vannak világklasszisokkal, viszont nekünk itt vannak a kis hazánk klasszisai. Magyarok, külföldiek, kit érdekel, összehozták…

Márpedig ez az párharc mindennél izgalmasabb volt, mert egy szakember sem tudta megmondani, hogy a magyar bajnokcsapat csupán viccből került be a legjobbak közé, vagy esetleg tényleg oda tartozik.Szerda este nagyjából háromnegyed tizenegykor  kiderült. A Ferencváros odatartozik, ahová való. Közép- és Kelet-Európa legjobbjai közé.

Fotó: https://www.facebook.com/fradi.hu
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)