Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.

Rangadó ide vagy oda, a Fiorentinának nagyon kellenek a pontok

Kiváló formában lévő Milan látogat Firenzébe a Serie A 30. fordulójában. A piros-feketék zsinórban öt megnyert mérkőzés után vonultak a válogatott szünetre. Ebböl az ötből hármat a bajnokságban arattak, amelynek tabelláján így igencsak kedvező helyzetben vannak.

29 mérkőzés során 62 megszerzett pontjával második a tabellán a Milan. 11 egységgel előzi az ötödik helyen álló Romát, azaz szinte biztos, hogy fix BL-indulást érő helyen végez. Az első hely ugyanakkor elérhetetetlennek tűnik, hiszen a városi rivális Inter 14 ponttal van a Rossoneri előtt.

A Fiorentina körül ennél jóval sűrűbb a mezőny. A „violák” 43 pontjukkal a nyolcadikok, de a tizenegyedik helyen álló Torino is csak kettő pontra van tőlük. A firenzeieknek égetőbb is a szükségük a pontokra: pillanatnyilag négy pont a lemaradásuk a már Ekl-selejtezőt érő, hatodik helyet elfoglaló Atalantával szemben.

A két együttes változatos szórakoztatóértékkel bíró mérkőzéseket játszott a közelmúltban. Legutóbbi öt találkozásuk alkalmával kétszer 2-1-re, egyszer pedig 4-3-ra nyert a győztes, ugyanakkor becsúszott két egy gólos mérkőzés is.

(Kiemelt kép: Farkas Zsolt)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)