Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Ronnie O'Sullivan

Ronnie O’Sullivan Budapesten

Ma délután fantasztikus örömhír érkezett a sznúker szerelmesei számára, 2023. március 4-én Budapestre érkezik a sportág legnagyobb alakja, a hétszeres világbajnok Ronnie O’Sullivan.

A szervezők immár hatodik alkalommal hozzánk el hazánkba a sznúker legendás alakjait, az elmúlt évek során járt itt már Neil Robertson, John Higgins vagy Judd Trump, ám a legnépszerűbb játékos, a Rakéta becenévre hallgató Ronnie O’Sullivan fellépésére mindezidáig hiába vártak a magyar rajongók.

Ám az álomból most valóság lesz, a rekordok sorát (legtöbb százas break, legtöbb maximum break, leggyorsabb maximum break, legtöbb Masters-győzelem és világbajnoki cím) tartó angol klasszis két sessionben, azaz két felvonásban, egy délutáni és egy esti bemutatón is asztalhoz áll majd.

A rangos rendezvény szervezői arról is gondoskodtak, hogy Ronnie méltó ellenfelet kapjon, így meghívtak egy másik top 16-os játékost, méghozzá az észak-ír Mark Allent, aki már jó néhány alkalommal borsot tört a világ legjobbjainak orra alá.

Noha ezúttal tét nem lesz, a kilátogatóknak egész biztosan lenyűgöző élményben lesz részük, hiszen nem minden nap fordul elő, hogy testközelből láthatják a sznúker legnagyobb legendáját, aki még a laikusok számára is oly könnyedén, oly szórakoztatóan játszik, hogy azon nyomban kedvet kapnak kipróbálni ezt a csodálatos játékot.

És akkor persze kiderül, hogy milyen elképesztően nehéz azon a nagy asztalon belökdösni a golyókat azokba a parányi lyukakba…

Aki tehát teheti, látogasson majd el a Gerevich Aladár Sportcsarnokba, nem fogja megbánni.

Fotó: eurosport