Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Fino Kaposvár

Sima kaposvári vereség Svájcban

A Kaposvár simán kikapott a svájci Schönenwerd otthonában a férfi röplabda CEV Kupa első fordulójában, a párharc első mérkőzésén.

Férfi CEV Kupa, 1. forduló (a 16 közé jutásért), 1. mérkőzés:

Volley Schönenwerd (svájci) – Fino Kaposvár 3-0 (17, 20, 21)

A somogyiak – a klubhonlap tájékoztatása szerint – 12 játékossal, köztük mindössze egy feladóval utaztak el Svájcba. A találkozón a kaposváriak lassan vették fel a ritmust, de szettről szettre jobb játékot mutattak, ez azonban csak arra volt elég, hogy az utolsó játszmában 17-17-ig tartsák a lépést riválisukkal.

Az összecsapás legeredményesebb játékosa a hazaiak ütője, Luca Ulrich volt 18 ponttal, a Kaposvárból a kubai Hermes Quevedo Hernández 16 pontig jutott.

A 16 közé jutásért zajló párharc visszavágóját egy hét múlva rendezik, a magyar csapatnak 3-0-ra vagy 3-1-re kell nyernie az aranyszett kiharcolásához, minden más esetben a Schönenwerd jut tovább.

A nemzetközi porondon még egy férficsapat érdekelt: a Kazincbarcika jövő héten mutatkozik be a harmadik számú sorozatban, a Challenge Kupában az izraeli Makkabi Jeadim Tel-Aviv ellen úgy, hogy a párharc mindkét mérkőzését Magyarországon játssza.

Forrás: MTI; Fotó: facebook.com/FinoKaposvar
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)