Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Sipos Adrián

Sipos Adrián a német élvonalban folytatja pályafutását

Azt már decemberben bejelentette a magyar egyesület, hogy a beállóval nem tudtak megegyezni a folytatásról, így az idény végén távozik.

Szerdán a Melsungen honlapja közölte, hogy a 33 esztendős Sipos 2025-ig szóló szerződést írt alá.

A 61-szeres válogatott védekezőspecialista Sipos 2021-ben Tatabányáról igazolt Veszprémbe, a Magyar Kupát és a SEHA Ligát kétszer nyerte meg, illetve szerepelt a Bajnokok Ligája négyes döntőjében.

„Nagyon örülök, hogy ilyen csapathoz igazolhatok, mert bár nem szerepelhet a Bajnokok Ligájában, de a Bundesliga a világ egyik legerősebb bajnoksága, és heti rendszerességgel BL-szintű mérkőzéseket játszhatok” – nyilatkozta az M1 aktuális csatornán Sipos.

Hozzátette, voltak itthonról is ajánlatai, és voltak beszélgetései BL csapatokkal, de utóbbiakkal nem jutottak el a megegyezésig.

Elmondása szerint Roberto García Parrondo vezetőedző személye maximálisan befolyásolta a döntéshozatalban, mert amikor az elmúlt években spanyol rendszerben dolgozott, az mindig a javára vált.
Új együttesében is védekezésben számítanak majd rá, a következő szezonban pedig az európai kupaszereplést érő hely megszerzése lesz a céljuk.

Sipos hangsúlyozta, hogy a mai napig nagyon szeret Veszprémben játszani, és minél több éremmel szeretne távozni a klubtól.

Forrás: MTI; Fotó: mt-melsungen.de
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)