Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.

Sziporkázó első meccs után visszavágna a Barcának a PSG

Izgalmas, fordulatos és magas színvonalú odavágót játszott Párizsban a PSG és a Barcelona, amelyet utóbbi nyert meg. A katalánok a remeklő Raphinha vezérletével háromszor is beköszöntek, s bár az első után a hazaiak még fordítani tudtak, a meccsben volt még csattanó, így a Barca egy gólos előnyt vihetett haza magával.

A PSG a hétvégén viszont rápihenhetett a barcelonai túrára, hétvégén ugyanis nem léptek pályára. A hazai bajnokság küzdelmein egyébként sem kell túlzottan izgatniuk magukat a párizsiaknak, hiszen egy meccsel kevesebbet játszva is tetemes, tíz pontos előnnyel vezetik a tabellát a Brest előtt.

A Barca ezzel szemben nem úszta meg a hétvégét mérkőzés nélkül: Xavi csapatának idegenben, a Cádiz otthonában volt jelenése. Aligha ez lesz a klubtörténelem legdicsőbb győzelme, a kötelezőt ugyanakkor hozták a gránátvörös-kékek: Joao Félix góljával 1-0-ra legyőzték ellenfelüket.

A keddi visszavágón egyik csapat kerete sem lesz makulátlan. A hazaiak a sérült Baldé és Gavi mellett sárga lapok miatt nélkülözik Christensent és Sergi Robertót. A PSG háza táján Rico, Kimpembe és Kurzawa hiány ellenben nem újkeletű probélma Luis Enrique vezetőedző számára.

(Kiemelt kép: Getty Images)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)