Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
UTE jégkorong

Távozik az UTE jégkorongcsapatának szakmai stábja

Virág Csaba és segítői is távoznak az UTE jégkorongcsapatától – jelentette be a klub pénteken.

„A csapat eredményessége a minimális elvárást sem érte el, a gyenge bajnoki szereplés miatt változás lesz az UTE kispadján” – áll a lila-fehérek hivatalos oldalán, kiemelve, hogy a vezetőségnek csalódást okozott a Dunaújváros elleni rájátszás-kvalifikációs párharc elvesztése.

A Magyar Kupában nyert bronzérem ellenére az utolsó bajnoki vereséget követően Ancsin János szakosztály-igazgató elbúcsúzott a csapatot irányító edzőktől.

„Rengeteg sérülés és sok más nehézség is hátráltatott minket, a légiósaink kiválasztása sem sikerült, és ugyan időnként nem játszottunk rosszul, mégis balszerencsés volt az egész szezon. Ilyen helyzetben pedig természetes, hogy egy idő után már nem működik a csapat kémiája, ezért most váltanunk kell” – idézte a honlap Ancsint, aki azt is elmondta, hogy a megüresedett pozíciókra már megvannak a „kiszemeltek”, akikkel minél előbb szeretnének megállapodni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)