Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.

Tét nélkül?

A Ferencváros keddi hazai veresége után ma újabb két magyar csapat lép pályára a nemzetközi porondon.

A már korábban – a portugál Guimaraes ellen – búcsúzó Puskás Akadémia mellett a Fehérvár és a Kisvárda is a Konferencia Liga népes indulótáborát gyarapítja, de úgy fest, hogy sajnos ma a szabolcsiaktól érzékeny búcsút kell vennünk, miután a párharc első összecsapásán 3-0-ás vereséget szenvedtek a norvég Molde együttesétől. Bár a messzi Skandináviában hosszú ideig jól tartották magukat a mieink, egy méretes lesgól felborította az elképzeléseiket, és a hajrában még kétszer kapituláltak.

Ehhez képest már nem csupán fél, hanem két teljes lábbal van a következő körben a székesfehérvári alakulat, hiszen az 5-0-ás előny, és a gyengécske moldáv ellenfél játékereje még annyi izgalmat sem tartogat a futball szerelmesei számára ezen a visszavágón, mint amikor egy gepárd fut versenyt az éti csigával.

Noha minden valószínűség szerint késő estére is megmaradnak a körmeink, mivel semmi okunk nem lesz lerágni őket, azért mindkét magyar kupacsapatnak jó lenne győzelemmel nyugovóra térni.

Mert állítólag az ilyesmi jót tesz az önbizalomnak. Márpedig erre különösen Dárdai Palkóéknak lesz nagy szükségük, jövő héten ugyanis nem kisebb hal akad a horgukra, mint a Bundesligában edződő 1. FC Köln.

A két mai összecsapást az M4 csatornán tekinthetjük meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)