Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Nemzetek Ligája - Magyarország

Újabb magyar csodára várva

Ma este ismét megtelik a Puskás Aréna, hogy a magyar szurkolók hozzásegítsék a nemzeti válogatottunkat egy több évtizede várt bravúrhoz.

A 20.45-kor kezdődő Magyarország-Olaszország mérkőzés tétje ugyanis hatalmas, hiszen ez a találkozó dönt arról, hogy a két gárda közül melyik jut be a Nemzetek Ligája jövő nyári négyes döntőjébe.

Azt hogy idáig jutunk, a sorsolás pillanatában talán még a legvérmesebb szurkolók sem gondolták, de Szalai Ádámék rácáfoltak az előzetes várakozásokra, és felborítottak a papírformát.

Ma este pedig feltehetik arra a bizonyos i betűre a pontot, egy sok-sok éve várt nagy diadalt elérve, hiszen már egy döntetlennel is megnyernénk a csupa világbajnokkal teletűzdelt kvartettet, és bejutnánk a jövő nyári négyes döntőbe.

Egy biztos, a mieink nagy önbizalommal indulhatnak a csatába, a németek és az angolok ellen már kétszer-kétszer bebizonyították, hogy nem ismernek lehetetlent.

Tovább javítja a helyzetünket, hogy a Squadra Azzurra erősen tartalékos összeállításban kénytelen szerepelni, hiszen a sérülések alaposan megtizedelték Roberto Mancini alakulatát.
Olyan klasszisok kerültek partvonalon kívülre, mint Verratti, Pellegrini, vagy Immobile, és a helyetteseik bizony még nemzetközi szinten rutintalannak számítanak.

Nálunk Sallai nem bevethető, de a németek ellen a 18 esztendős Kerkez remekül pótolta, így bízhatunk benne, hogy ma is remek játékkal rukkol elő. Mint ahogyan a többiek is, hiszen este fél tizenegy tájékában jó lenne újra énekelni, hogy az „Éjjel nem érhet véget”…

Várható kezdőcsapatok:

Magyarország: Gulácsi; Lang, Orbán, Szalai A.; Fiola, Schäfer, Gazdag, Kerkez; Nagy Á., Szoboszlai; Szalai Á.

Olaszország: Donnarumma; Toloi, Bonucci, Bastoni; Di Lorenzo, Barella, Jorginho, Frattesi, Dimarco; Scamacca, Raspadori.

Tippmix esélylatolgatás rovatunkban ezúttal a gólszámokat javasolom, méghozzá kevés gólos mérkőzésre számítok. (2,5 alatt, 1.65-ös odds).

A mérkőzést az M4 csatornán tekinthetjük meg.

Fotó: MTI/Illyés Tibor
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)