Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Paris - Strasbourg

Újra pályán a vb-gólkirály

Mi tagadás, a másfél hete befejeződött labdarúgó-világbajnokság egyik főhőse és egyben a torna gólkirálya, a gall kakasos válogatott ékköve, Kylian Mbappé nem sok pihenőt engedélyezett magának az egyhónapos viadalt követően, hiszen ma este 21 órától a Ligue1, vagyis a francia élvonalbeli bajnokság 16. fordulójában máris újra pályára lép a Paris Saint-Germain színeiben.

De nem csak ő ilyen rendkívül szorgalmas, hiszen a fővárosi alakulat várható kezdőcsapatában megtalálhatjuk a marokkói válogatottal egészen az elődöntőig menetelő, a torna legjobb tizenegyébe is beválasztott jobbhátvédet, Hakimit és a brazilokkal a negyeddöntőben balszerencsés körülmények között búcsúzó Marquinhost, illetve Neymart is.

A legnagyobb ász a pakliban viszont még jól megérdemelt pihenőjét tölti, de a vébé legjobb játékosának, az argentinokat harminchat esztendő után újra csúcsra juttató Lionel Messinek minden további nélkül elnézhető ez a kis plusz szünet.

Különösen akkor igaz ez, ha megnézzük, hogy a párizsiak mai ellenfele az a Strasbourg lesz, amelyik a bajnokság feléhez közeledve, írd és mondd, mindössze egyetlen alkalommal vonulhatott le a pályáról győztesen. Ezek után aligha van okunk csodálkozni rajta, hogy a kiesést jelentő utolsó előtti pozícióban szerénykednek, amelyen minden bizonnyal nem ma fognak javítani.

Ha mégis, akkor a párizsiak minden bizonnyal már másnap különjáratot küldenek Lionel Messiért…

Várható összeállítások:

Paris Saint-Germain: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Ramos, Bernat – Verratti, Ruiz, Vitinha – Soler – Neymar, Mbappe

Strasbourg: Sels – Pierre-Gabriel, Nyamsi, Perrin, Le Marchand, Delaine – Bellegarde, Aholou – Thomasson – Ajorque, Diallo

Tippmix esélylatolgatás rovatunkban ma egy kevésbé kockázatos tippet javasolunk, hiszen azt nehéz elképzelni, hogy ezzel a fogadással pénzt veszíthetünk:
Tipp: Paris Saint-Germain  (1,20-as odds).

A mérkőzést 21 órai kezdettel a Match4 csatornán követhetjük figyelemmel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)