Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.

Centikre az olimpiától a női kéziválogatott

Sorsdöntő mérkőzést vív Japán ellen a magyar női kézilabda válogatott a debreceni olimpiai selejtezőn. A mieink remek helyzetben vannak, ugyanis meglepetésre sikerült legyűrniük a világsztárokkal felálló svéd válogatottat.

A magyarok az első körben minden fajta különösebb erőfeszítés nélkül, 49-11-re győzték le a tornára az utolsó pillanatban beugró Nagy-Britanniát. Ezután következett a Svédország elleni találkozó, amelyen a papírforma hiába diktált skandináv sikert, Golovin Vlagyimir együttese 28-25-re győzött.

Ennek folyományaként a magyar válogatottnak saját kezében a sorsa, a Japán elleni zárómérkőzésen még egy szűkebb különbségű vereség is beleférne a mieinknek.

Japán az első két fordulóban a papírformának megfelelően 2 pontot szerzett. A nyitómérkőzésen 35-28-ra kapott ki Svédországtól, majd a magyarokhoz hasonlóan ujjgyakorlatként abszolválta a britek elleni mérkőzést, 43-16-os végeredménnyel.

 

(Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor)

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)