Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Ittapiros.hu - VB 2022 Tippverseny

VB 2022 Tippverseny

Gyere és játsszunk közösen a VB 2022 Tippversenyünkön!

Tippeld meg, hogy szerinted mely csapat nyeri meg a 2022-es labdarugó-világbajnokságot, valamint szerinted ki lövi majd a legtöbb gólt a tornán.

Az első 12 sikeres tippelő között Dunai Ede felajánlásával egy-egy dedikált példányt osztunk ki az író most megjelenő „Kissrác voltam én” című könyvéből.

Hogyan tudsz résztvenni a tippversenyben?

Egyszerű a metódus. Kommenteld Facebook posztunkat a világbajnokság kezdetéig, azaz 2022. november 20. 17:00 óráig. A kommentben 2 dolgot írj csupán:

  • szerinted ki nyeri a 2022-es labdarugó világbajnokságot
  • szerinted ki lövi a legtöbb gólt

Itt éred el a posztot:


A részvétel feltétele:

  • A kommented kizárólag egy ország és egy játékos megnevezését tartalmazhatja – emoji természetesen nem számít 🙂 (lásd a példát a tippverseny kreatívon!)
  • Egyszer posztolhatsz csupán a tippelési időszakban! (Amennyiben többször posztolnál az első posztodat tekintjük érvényesnek!)

Hogyan számoljuk ki a tippverseny végső 12 szerencsését?

Két körben fogunk számolni.

Első körben kiemeljük azokat, akik eltalálták a győztes országot. Amennyiben nincsen több mint 12 játékos, aki eltalálta a világbajnokot, akkor megvannak a győztesek.

Ha több mint 12 helyesen tippelő van, akkor megvizsgáljuk, hogy mennyi gólt lőtt az általa gólkirálynak tippelt játékos. Minden tippelő annyi pontot kap, amennyi gólt lőtt az általa gólkirálynak tippelt játékos. Az így kialakult sorrend határozza meg majd az első 12 szerencsés játékos sorrendjét. Döntetlen pontszám esetén az a tippelő kerül előrébb a sorrendben, akinek a posztja a korábbi.

Fontos még tudnod!

Kommented szabadon módosíthatod a vb kezdetéig. A posztokat rögzítjük 2022. november 20. 17:00 órai állapotukban, azokat mentjük és az akkor rögzített állapotot tekintjük elfogadottnak a tippjáték sorrendjének a meghatározásában.

A Tippverseny végső kialakult sorrendjét 2022. december 19-én (hétfőn) tesszük közzé a Facebookon, majd privát üzenetben felvesszük a kapcsolatot a szerencsésekkel.


Jó szurkolást kívánunk mindenkinek, és sok-sok felejthetetlen percet!

Gyertek, tippeljünk közösen!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)