Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Zlatko

Zlatko Jovanovic lett a Budapesti Honvéd vezetőedzője

Zlatko Jovanovic lett a Budapesti Honvéd vezetőedzője

Budapest, 2023. július 5., szerda (MTI) – A szerb-bosnyák Zlatko Jovanovic lett a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Budapesti Honvéd SE vezetőedzője.

A fővárosi klub közösségi oldalának szerdai híradása szerint a 39 éves tréner régóta Budapesten él magyar feleségével és közös gyermekükkel. Játékosként Boszniában, Szerbiában, Romániában, Franciaországban és a Közel-Keleten is megfordult, a bosnyák válogatottban tíz alkalommal lépett pályára.

Jovanovic az előző szezonban a BC Komárno együttesét irányította, amellyel döntőbe jutott a szlovák élvonalban és az Alpok-Adria Kupa négyes döntőjében is szerepelt.

„Nagyon szimpatikus, ahogy a vezetők gondolkodnak a fiatalok beépítéséről és menedzseléséről. Igyekszünk folytatni ezt a trendet és tovább segíteni őket a fejlődésükben, amellett, hogy küzdeni fogunk a kitűzött célok eléréséért” – nyilatkozta a Honvéd új edzője.

Forrás: MTI; Fotó: honved.hu
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)