Online Kaszinók

Érdekelnek az online kaszinók vagy kipróbálnád interneten a legújabb gyümölcsös gépeket? Itt mindent megtalálsz, ami a magyarországi legális online kaszinókkal kapcsolatos: bennfentes információk, nyerőgépek, rulett, blackjack, élő játékok és sok más érdekes információ.

A SOFTSWISS befektet Európa legnagyobb szociális kaszinójába

A SOFTSWISS jelentős részesedést szerzett az Ously Games GmbH-ban, amely a leggyorsabban növekvő európai szociális kaszinó, a SpinArena.net hajtóereje. Ennek eredményeként a SOFTSWISS partneri viszonyt alakított ki az Ously-val, hogy új, átfogó szoftvermegoldást fejlesszenek ki a szociális kaszinók számára, amely igazodik a legújabb iGaming iparági trendekhez.

A szociális kaszinók gyorsan fejlődő trendet képviselnek az online szórakoztatás terén, népszerű kaszinójátékokat ötvözve a közösségi hálózati funkciókkal. A hagyományos kaszinókkal ellentétben valódi pénzes fogadások nélkül működnek, virtuális valutát használnak a játékhoz, a bevétel pedig elsősorban a virtuális javak eladásából származik, így gazdagítva a játékélményt, pénzügyi kockázat nélkül.

Egy szociális kaszinónak nincsenek engedélyezési követelményei vagy reklámkorlátozásai, és műfaja évről évre növekszik. Az üzleti kutatások szerint a globális szociális kaszinójátékok piaca 2030-ra el fogja érni a 10 milliárd eurót, mivel körülbelül 85 millió ember játszik naponta a világ minden táján.

A nyerőgépes játékok számát tekintve a legnagyobb Európában az Ously Games által üzemeltetett SpinArena.net. Játékosainak száma 2023 eleje óta megháromszorozódott, és átlépte a 700 000 játékost. A közel 40 szolgáltató több mint 3000 játékát kínáló kaszinó éves forgalma elérte az 1 millió eurót.

Ivan Montik, a SOFTSWISS alapítója szerint: „Felismerve a közösségi kaszinók fejlődését az iGaming iparágon belül, a SOFTSWISS stratégiai befektetéseket eszközölt portfóliójának diverzifikálása érdekében. Célunk egy átfogó platform létrehozása a szociális kaszinók számára, gazdagítva a vállalatunk által kínált erős iGaming termékek ökoszisztémáját.”

Jochen Martinez, az Ously Games alapítója hozzátette: „Ez az együttműködés felbecsülhetetlen bepillantást, innovációkat és mély szakértelmet hoz mindkét fél számára. A megállapodás bizonyítja elkötelezettségünket a növekedés és a kölcsönös fejlődés iránt. A SOFTSWISS-szel való együttműködés új távlatokat nyit, és hozzáférést biztosít a csúcsminőségű erőforrásokhoz és támogatáshoz, amelyek elengedhetetlenek a versenyképes iGaming környezetben való boldoguláshoz.”

 

(A kiemelt kép illusztráció, forrása: Pixabay)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)