Uncategorized

Kemény dió lesz a Palace a MU-nak?

A Crystal Palace csapata (idén is) teljesítette már-már történelmi léptékben állandó célját az angol labdarúgó bajnokságban. A csapat gond nélkül biztosította bennmaradását a Premier Leagueben, magabiztos szereplése hevében nem mellesleg még a Liverpool bajnoki esélyeit is rendesen bokánrúgta.

A Manchester Unitednek ezzel szemben még akad tennivalója idén, hiszen a „Vörös Ördögök” teljesítményéből egész évben hiányzott a kiegyensúlyozottság, no meg az ütőképesség. Előbbi megvolt viszont az edző távozásáról szóló hírekben, nagyjából egész idényben ott lebegett Damoklész kardja Erik ten Haag feje fölött.

A MU a 7. helyen áll a bajnokságban, ami alanyi jogon nem ér nemzetközi kupaszereplést, ugyanakkor bejutottak az FA-kupa döntőjében, ami megoldást jelenthet erre a problémára. Ettől függetlenül a szurkolókkal nem lenne egyszerű elfogadtatni, ha a csapat a top 6-on kívül végezne a bajnokságban.

A kínált szorzók alapján a bukmékerek egyik csapatot sem érzik egyértelmű esélyesnek a találkozón, az viszont még az idei szezonban látottak alapján is meglepőnek tűnik, hogy a hazai sikerre fizetnének kevesebbet. Tény, ami tény, ősszel a Palace már megfricskázta a Unitedet, amikor 1-0-ra nyert az Old Traffordon.

(Kiemelt kép: Getty Images)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)