Uncategorized

Könnyű ellenféllel hangolnak az Eb-re a románok

Könnyű ellenfelet választott az Európa-bajnoki felkészülési naptárának utolsó elemeként Románia válogatottja. A keleti szomszédaink Európa egyik legkisebb állama, Liechtenstein legjobbjaival csapnak össze csütörtök este.

A románok 2016 után lesznek ott újra a kontinensviadalon. Az E-csoportban Belgium, Szlovákia és Ukrajna csoportellenfeleként akár a továbbjutás gondolatával is eljátszhatnak. 8 éve egyébként hiába tartották sokáig az X-et a házigazda franciák ellen a nyitómeccsen, végül kikaptak, és egyetlen ponttal zártak.

Románia hétfőn már játszott egy felkészülési mérkőzést. Bulgária ellen 0-0-s döntetlent könyvelhettek el. Látva a válságot, amelyen a bolgár futball az elmúlt években keresztülmegy, ez komoly fegyverténynek aligha nevezhető.

Liechtenstein ugyanakkor nem tűnik a legvaskosabb ellenfélnek, és ezt a bukmékerek is így gondolják. Svájc szomszédainak oddsza már-már csillagászati, miközben a románoké hangyafülnyit fizet. Sőt, azt is papírformának tekintik, hogy a románok legalább 3 gólos vereséget mérnek riválisukra.

(Kiemelt kép: Echipa națională de fotbal a României/Facebook)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)