Földi Kaszinók

Ha klasszikus kaszinós szórakozásra vágysz ez a Te helyed! Bemutatjuk neked a földi kaszinókat, hogy megalapozzuk a hangulatod egy nyerő szériához. Jackpotok, rulett, blackjack, póker? Itt mindenre választ találsz.

Igyál és vezess 2025-ben a Caesars Palace F1 játéktermében

A Formula 1 hétfőn bejelentette, hogy az F1 Arcade Experience jövőre a Forum Shops at Caesars Palace-ba érkezik. A 21 000 négyzetméteres játékközpont egy Strip-re néző üzlethelyiségben, két emeletet fog megtölteni versenyszimulátorokkal.

Az egységben lesz egy 12 méter hosszú bár, ahonnan előkelő ételeket és pezsgős koktélokat fogyaszthatnak majd a vendégek szimulált vezetés közben. A játékélmény közbeni italozást a pohártartóval felszerelt gépek fogják lehetővé tenni.

Ez utóbbi ötlet az április óta nyitva tartó F1 Arcade Boston egyik alkalmazottjától származik, amely a franchise elsőként elrajtoló amerikai üzlete. A Las Vegas-i helyszínt egy washingtoni telephely fogja még megelőzni, ami a tervek szerint idén nyáron vagy ősszel nyitja meg kapuit.

Egy megfontolatlannak tűnő lépésként, a Caesars Palace helyszíne nem nyit ki időben, kihasználatlanul hagyva ezzel az idei Las Vegas-i Nagydíjat. A verseny a tervek szerint november 21-23. között veszi majd át és zárja le a Strip-et. A Las Vegas-i lesz a legnagyobb Amerikában nyíló színtér, legalább 2000 négyzetméterrel fogja felülmúlni a másik két helyszínt.

Az F1 sajtóközleménye szerint a létesítmény vendégei személyes vezetői profilt hozhatnak majd létre. A fiók pontok gyűjtését fogja lehetővé tenni, hogy a későbbiekben, azokat felhasználva sajátmárkás termékekhez vagy más élményekhez juthassanak a látogatók.

Az F1 Arcade-et a Kindred Concepts vendéglátóipari vállalat fogja üzemeltetni, az F1 anyavállalata, a Liberty Media engedélyével és jelentős befektetésével. Az első és egyben zászlóshajónak számító F1 Arcade 2022-ben nyitotta meg kapuit Londonban. 

A Caesars Palace szoros kapcsolatot ápol az európai versenytársasággal. Történetesen az első Vegas-i F1-es futamot, nevezetesen a Caesars Palace Nagydíjat 1981-ben és 1982-ben az F1 színeiben rendezték meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)