Földi Kaszinók

Ha klasszikus kaszinós szórakozásra vágysz ez a Te helyed! Bemutatjuk neked a földi kaszinókat, hogy megalapozzuk a hangulatod egy nyerő szériához. Jackpotok, rulett, blackjack, póker? Itt mindenre választ találsz.
Illegális póker

Illegális pókerpartik Győrben – 6 embert gyanúsítanak

A Győri Járási Ügyészség három szervezővel és három osztóval szemben emelt vádat szerencsejáték tiltott szervezésének bűntette miatt – írják közleményükben.

A vádirati tényállás szerint a három szervező biztosította a helyszínt és a személyzetet, gondoskodott az eszközökről a pókerpartik lebonyolításához. A pókerpartkra csakis ajánlás útján, ismerősi körökből lehetett bejutni, és azokat hetente kétszer, keddenként és vasárnaponként tartották.

A szervezők közel 20 pókerpartit tartottak 2021 májusa és októbere között, mire rendőri ellenőrzés alá vonták őket. Összesen több mint 5.000.000 forint bevételre tettek szert, melyet a költségek kifizetése után háromfelé osztottak. Ha ez igaz, akkor egy szervező alkalmanként nagyságrendileg 50.000 forintot kereshetett.

Az ügyészség a vádiratban büntetővégzés meghozatalára és pénzbüntetés kiszabására, valamint vagyonelkobzás alkalmazására tett indítványt.

A nyomozást az ügyben a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai folytatták le, míg az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

/Forrás: police.hu/
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)