Földi Kaszinók

Ha klasszikus kaszinós szórakozásra vágysz ez a Te helyed! Bemutatjuk neked a földi kaszinókat, hogy megalapozzuk a hangulatod egy nyerő szériához. Jackpotok, rulett, blackjack, póker? Itt mindenre választ találsz.
Vibrátor - póker

Valószínűleg egy vibrátor segítségével csalhatott egy női pókeres

Egy hatalmas semmivel nyert egy kisebb vagyont – 269.000 dollár – Robbi Jade Lew, egy alig ismert női pókeres. A pókeresek között sokkal ismertebb ellenfele, sőt az egész pókertársadalom a kiakadt a partin.

Csütörtök éjjel a Los Angeles-i Hustler Casino élőben közvetítette a highroller (nagytétes) asztalát. Semmivel nem volt különösebb ez az este, mint bármelyik hasonló, mindenki nevetgélt, sztorizott. és nagy néha nyert vagy vesztett pár ezer, pár tízezer dollárt. A hangulat akkor vált fagyossá, amikor elérkezett a „botrányos” leosztás.

A turnig itt is minden szokásos forgatókönyv szerint alakult….jópofizás, poénkodás.

Robbi Jade Lew-nek treff J-je és egy kör 4-ese volt. Garretnek treff 8-asa és treff 7-ese. A floppon kör 10-es, treff 10-es és treff 9-es érkezett. Ez majdnem tökéletes flopp volt. Alul-felül nyitott, sor, sőt akár színsor, színhúzó…nem is nagyon kívánhatott volna jobbat. Ezután egy kör 3-as érkezett a turn-ön. 11.700 dollárt volt a potban. Ebből pár ezer volt Robbi pénze. Garret 10 ezer dollárt hívott. Jade-nek szinte reménytelen lapja volt, simán eldobhatta volna. Ehelyett megpróbált blöffölni és visszahívott 20 ezer dollárt. Ez még akár bele is férhet, nem tudhatta, hogy Garretnek milyen sok lehetősége van a riveren. Mivel Garrett még nem volt kész, csak rengeteg lehetősége volt, 1 perc gondolkodás után all-int mondott. Innen kezd nagyon bizarr lenni a történet. Jade-nek minden pénzét be kellett tolnia, azaz további 109.000 dollárt. Másfél perc gondolkodás után megadta. Senki nem hitt a szemének, a riporterek sokkolva voltak. Az utolsó lap egy káró 9-es volt.

Picivel később Garrett távozott az asztaltól, majd közleményt adott ki, amiben csalással vádolta Robbit. A nő azzal védekezik, hogy biztos volt benne, hogy a férfi blöfföl. Hozzá tette még, hogy rosszul emlékezett saját lapjaira is, és azt hitte, hogy a Jack mellett nem 4-es, hanem 3-as van a kezében. Ebben az esetben lett volna legalább egy kicsi párja, amivel legalább valamennyire indokolható lett volna ez a hihetetlen megadás. Ez a magyarázat nagyon sántít, mert tökéletesen látszik a videón, hogy a megadás előtt másodpercekig nézi a lapjait.

Hozzáértők szerint a csinos és „bátor” hölgynek nem volt más választása ebben a helyzetben, mint a dobás. Garrett szerint a nő egy távirányítású vibrátort vagy valamilyen vibráló eszközt használhatott, ami figyelmeztette, hogy értékesebb lap van nála, mint ellenfelénél.

A történetnek még lesz folytatása, az biztos. Jade azt állítja a Twitteren, hogy megfenyegették és a pénzt visszaadta, de a csalás vádját határozottan tagadja. További részleteket ígér a következő napokban.

Azon túl, hogy mit mondanak a felek, sok-sok kérdés merül fel az üggyel kapcsolatban. Ki segített a hölgynek, ki rezegtette meg a vibártort? Csak valaki a közvetítő kocsiból lehetett, csak ott láthatják a játékosok lapjait.

Lehet, hogy azért kellett távirányítós vibrátor, mert a közvetítő kocsiba nem lehet bevinni mobilt?

Ki tanácsolta neki, hogy adjon meg 109.000 dollárt egy olyan szituációban, ahol az ellenfelének
53% esélye volt nyerni, neki csak 47%? Ez akkor lett volna egyértelmű csalás, ha a river után történik, de itt nem ez volt a szituáció. Garretnek nagyon sok out-ja (jó utolsó lap) volt. Az összes treffel nyer, mert 5 treffje van (flush), az összes Jack és 6-os is jó neki, mert sora (straight) van, sőt, ha 8-as vagy 9-es jön, akkor meg 2 párja van, ami szintén elég lett volna.

Minden esetre azt kell mondani, ha csalt, akkor hülye volt.

Amennyiben tényleg segített neki valaki, akkor nem 20 ezret kellett volna visszaemelni, hanem neki kellett volna all-in tolni 119.000 dollárral. Egészen másképp nézne ki ez a történet. Ráadásul ezt jó párszor el tudta volna sütni még.

Minden körülményt figyelembe véve, szerintünk (szerkesztői vélemény) itt nem volt csalás…Rossz játékosnak lenni, mindenkinek szíve joga, a vibrátort meg senki nem látta vagy hallotta. 😊

Amint van folytatás, írunk róla.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)