Földi Kaszinók

Ha klasszikus kaszinós szórakozásra vágysz ez a Te helyed! Bemutatjuk neked a földi kaszinókat, hogy megalapozzuk a hangulatod egy nyerő szériához. Jackpotok, rulett, blackjack, póker? Itt mindenre választ találsz.
Las Vegas

Viva Las Vegas

A világ fénye és csillogása talán sehol sem ragyog erősebben, mint Las Vegasban. Ez a város nem csak az Egyesült Államok, de a világ szerencsejáték- és szórakoztatóiparának fellegvára. Az emberi kéz alkotta építmények és a természeti szépségek itt egyesülnek, hogy lenyűgözzék az embert.

A város szédítő látványa, hatalmas kaszinói, éjszakai fényei és pazar szórakoztató kínálata csak néhány ok, amiért minden évben milliók választják Las Vegast a pihenésre és az élményekre. Ha egyszer belépsz a város kapuján, garantáltan megérint majd az ámulat és az izgalom.

Las Vegas az Egyesült Államok legismertebb játékvárosa, amely az idők során a szerencsejáték és a szórakozás központjává vált. A város kialakulásának alapját az 1930-as években a Hoover-gát építése adta meg, amelyet a hozzá költöző munkások kiszolgálására épült szállodák, éttermek, és kaszinók építése követett.

Las Vegas

A legelső kaszinók 1941-ben nyíltak meg a Las Vegas Stripen, amely azóta a világ legismertebb játékutcájává vált. A kaszinók azonban már jóval korábban is léteztek Las Vegasban, csak kisebbek és egyszerűbbek voltak.

Az első kaszinók tulajdonosai a gengszterek voltak, akik a tiltott alkoholkereskedelem után a szerencsejáték-bizniszbe vágtak bele. A szállodák és kaszinók felépítése azonban folyamatosan növekedett és fejlődött, és a 60-as évekre a játéktereik olyan hírességeknek is helyet adtak, mint Frank Sinatra, Elvis Presley és Sammy Davis Jr.

A 70-es években azonban a városban bekövetkezett változások jelentősen megváltoztatták a kaszinók szerepét. A tiltott szerencsejáték legális lett, és az állam pénzügyi juttatásokkal támogatta a szórakoztatóipar fejlődését, ami további bővülést hozott a kaszinók piacán.

Az 1980-as években a kaszinók az egész világon ismertek lettek, és az Egyesült Államokban lévő legnagyobb kaszinók szinte mindegyike Las Vegasban található. A városban több mint 100 kaszinó és szálloda működik, amelyek a világ minden tájáról vonzzák a turistákat.

Las Vegas

A Las Vegasban működő kaszinók közül a legismertebbek az MGM Grand, a Bellagio, a Caesars Palace és a Mirage. Ezek az épületek nem csak a szerencsejáték lehetőségét kínálják, hanem koncerteknek, színházi előadásoknak, éttermeknek és üzleteknek is otthont adnak.

A világ fénye és csillogása talán sehol sem ragyog erősebben, mint Las Vegasban. Ha egyszer belépsz a város kapuján, garantált az életre szóló élmény.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)