Játék bemutatók és tesztek

Új gyümölcsös gép? Kijött a legújabb Book of Ra? Itt bemutatjuk neked a legújabb nyerőgépeket, jackpot játékokat és sok egyéb kaszinó játékgépet!
Hot Hot Halloween

Hot Hot Halloween

2019-ban néhány nappal Halloween előtt mutatta be a Habanero a Hot Hot Halloween nevű játékát. A játék nagyon hasonlít a Pumpkin Patch nevű játékra, amiről nem régen írtunk. Szintén Halloween-re készült, van benne pár Halloween-es utalás (pl: a wildok Halloween tökök, van benne koporsó, szellem, véres szem, sírkövek…stb.), de alapjában véve ez is egy megszokott, kedves Habanero játék. Erre a játékra is igaz, hogy egyáltalán nem rémisztő, ijesztő, ahogy egy Halloween-es játéktól elvárható. Sőt ez is egy kifejezetten kedves, aranyos játék. A játék grafikája és hangzásvilága szintén „Habanero-s”, azaz jó zene, kifinomult grafika jellemzi a Hot Hot Halloweent. Néha az az érzése az embernek, hogy ezeket a játékokat kicsi gyerekeknek készítik…

Simán el lehetne képzeli ezeket a figurákat egy Nickelodeon mesében is…😊

A játék RTP-je 96,62%-os, kifejezetten nagy volatilitású. A játékmező 5*5-ös, azaz 5 tárcsán, 5 soron jelennek meg a szimbólumok, fix 20 nyerővonalon lehet játszani.

A játék koncepciója nagyon egyedi. A kifizetéshez 3 vagy több egyező szimbólumnak kell elhelyezkednie bárhol a szomszédos tárcsákon. A nyerő kombóknak nem kell a bal szélső tárcsáról indulniuk. Amennyiben a 2. illetve a 4. vonalon van nyerőkombináció, akkor 2-szeres a kifizetés, ha a 3. vonalon, akkor 3-szoros.

A wildok (Halloween tökök), minden szimbólumot helyettesítenek, a 3. tárcsán nem jelennek meg. Azért is nagyon fontosak a Halloween tökök, mert ezek aktiváljak a 6 illetve 12 szabadjátékot is.

Nagyon különleges a Hot Hot funkció, amely teljesen véletlenszerűn aktiválódik. Ez a funkció megduplázza a szimbólumot az adott játékmezőn, amivel komolyan megnő a nagy nyerőkombinációk esélye. A „7-esek” esetén megtriplázódik a szimbólum. Ennek is köszönhető, hogy a maximális kifizetést (az alaptét 1.250-szerese), akkor érhető el, amennyiben 15 db 7-es van kötésben, azaz 1 nyerővonalon 5 db tripla 7-es.

A sok-sok Halloween-es utalás mellett, a kisértékű szimbólumok színes cukorkák, amitől csak még „édesebb” a játék. Hogy miért cukorkák? Talán ez a „Csokit vagy csalunk” Halloweenes szokásra gondoltak az alkotók, amely során gyerekek járják a házakat és csokit/cukorkát kapnak a felnőttektől.

Mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a játékot!