Játék bemutatók és tesztek

Új gyümölcsös gép? Kijött a legújabb Book of Ra? Itt bemutatjuk neked a legújabb nyerőgépeket, jackpot játékokat és sok egyéb kaszinó játékgépet!
Ocean's Treasure

Ocean’s Treasure

A NetEnt 2020. február 24-én mutatta be az Ocean’s treasure-t. Szinte minden gyártónak van egy játéka, ami nagyon hasonlít a Novomatic kultikus játékaira, a Dolphins Pearl-re vagy a Lord of ocean-re. Ez alól a NetEnt sem kivétel, ez az a játék…😊

Az Ocean’s treasure egy 5 tárcsás, 3 soros és 15 (fix) nyerővonalas nyerőgép, sok-sok ingyenes pörgetéssel, kétféle wild-dal (Stacked- és normál wild) és scatter szimbólumokkal. A játék közepes volatilitású, az RTP-je: 95,99% (bizonyos szolgáltatóknál lehet alacsonyabb).

A játékban a találati arány (amikor van kötés): 26,62%-os, azaz nagyságrendileg minden 4. pörgetésben van kifizetés.

Grafika és hangzás

Az Ocean’s treasure-re is jellemző a tökéletes megjelenés. A játék grafikája gyönyörű, a karakterek és a szimbólumok tökéletesen vannak megtervezve, a hangeffektusok szuperül passzolnak a játékhoz.

Karakterek, szimbólumok

Az Ocean’s treasure játékban különféle karakterekkel, szimbólumokkal lehet játszani.
A nagyértékű szimbólumok (értékükkel sorrendben): gyémánt, palackba zárt térkép, iránytű, kincses láda kulcsa.

Kisértékű szimbólumok: A, K, D, J.

Nyerővonal

Az Ocean treasure játékot 15 fix nyerővonalon lehet játszani. Nyerőkombináció akkor van, ha legalább 3 ugyanolyan szimbólum valamelyik nyerővonalon egymás mellett helyezkedik el az 1. tárcsától nézve. A szimbólumokat wildok helyettesíthetik.

Wild

A wild szimbólumok minden szimbólumot helyettesítenek scatter szimbólumot kivéve.
Kétféle wild is van a játékban.

A stacked (kinyíló) wild egy adott oszlopon belül akár 2 vagy 3 soron is megjelenhet, és így sokkal több nyerési lehetőséget nyújt, több nyerőkombináció jöhet létre. Stacked wild csak az alapjátékban jelenhet meg a játékmezőkön.

Ezen kívül van a hagyományos wild szimbólum, ami kiemelten fontos a játékban.

  • Helyettesít minden szimbólumot a scatter kivételével.
  • Amennyiben 1 vagy több wild jelenik meg a játékmezőn, akkor az további 2 ingyenes pörgetést ad.
  • A szabad játékban segít a szintlépésben is.

Scatter, szabadjáték

Amennyiben a 3 scatter (kincsekkel teli láda) megjelenik az 1., 3. és 5. tárcsán, akkor aktiválódik a szabad játék funkció, amely 10 pörgetést ad. Minden pörgetésben, amiben van legalább 1 wild, további 2 pörgetést ad. Szabad játékban 102 pörgetés a maximum.

Minden egyes alkalommal, amikor wild szimbólum jelenik meg, akkor a szintfelmérő félig megtelik. Amikor a szintfelmérő megtelik (azaz minden 2. pörgetést követően, amiben van legalább 1 wild szimbólum), akkor a játék következő szintre lép, amíg el nem éri az 5. szintet.

Szintek:

1. szint – 3* szorzó
2. szint – 5* szorzó
3. szint – 7* szorzó
4. szint – 9*szorzó
5. szint – 12* szorzó

Amennyiben a játékos teljesítette az 5. szintet is, akkor megnyeri a bónusz nyereményt is, ami 1.500 érme az érmeértékkel megszorozva.


Mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a játékot!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)