Játékgyártók

Ismered a játékgyártókat? Melyek az előnyeik vagy éppen a gyengeségeik? Itt valódi, és hasznos információkat és értékeléseket találsz a témában!
Greentube Ittapiros.hu értékelés

Novomatic (Greentube)

A Novomatic a világ egyik legnagyobb játékszoftver-szolgáltatója, amely 1980-ban Johann Graf (osztrák milliárdos) alapított meg. Megalakulása óta elsősorban a hagyományos (földi) kaszinópiacra koncentrál. A cég az ausztriai Gumpoldskirchenben indult, és a székhelyük ma is ott van. A Novomatic csoport árbevétele jóval meghaladja az 5 Milliárd Eurót, több mint 30 000 embert foglalkoztat világszerte és 45 országban rendelkezik leányvállalatokkal. Több mint 80 országban folytatnak üzleti tevékenységet. A Csoport mintegy 260 000 játékterminált üzemeltet szerte a világon.

2008 környékén lettek elérhetőek a neten, ami nem sokkal azután történt, hogy a Novo leányvállalata, az Astra Games átvette a Greentube-t, amely ma már a a Novomatic összes online tartalmának terjesztéséért felel. Az online piacra az elmúlt 5-6 évben kezdtek fókuszálni. Ennek köszönhetően elképesztő ütemben nő a népszerűségük az online térben is. Ennek az egyik legjelentősebb jele, hogy nemrég megjelentek az első olyan Novomatic játékok, amelyeket csak online lehet elérni, azaz nem egy földi kaszinós játék online verziója. Ez pár éve még teljesen elképzelhetetlen volt. Mostanra odáig jutottak, hogy sorba állnak a legnagyobb szervezők, hogy minél előbb legyen nekik is Greentube játékuk. Greentube törekszik arra, hogy ott legyen az összes szabályozott piacon és nagy ívben kerülik a szürke zónát. Nagyon sok gondjuk van a hamisított játékokkal. Mivel nagyon népszerűek jó pár illegális operátor használ Greentube másolatokat, ami grafikailag nagyon hasonlít, de a játékok matematikája meg sem közelíti az eredetit, ami a Novomatic játékok másolhatatlan sajátossága.

Novomatic csoport

A Novomatic Csoport több fő vállalatból áll, amelyek a csúcstechnológiás játékberendezések és -szoftverek különféle formáinak gyártásáért és fejlesztéséért felelősek, és aktívan üzemeltetnek több elektronikus kaszinót, normál kaszinót és sportfogadási üzletet szerte a világon. Emellett számos partnernek nyújtanak szolgáltatásokat a lottó szegmensben, és azon maroknyi úttörők közé tartoznak, amelyek most új mércét állítanak fel a felelősségteljes játék és a vállalati felelősség világában.

Greentube Internet Entertainment Solutions

A Greentube, ahogy fentebb említettük, a NOVOMATIC Interactive online és mobil ága. Az omni-channel technológiájuk lehetővé teszi az online, a mobil és akár a földi kaszinókok konvergenciáját. Lenyűgöző portfóliójuk különféle klasszikus nyerőgépeket, asztali játékokat, sportfogadásokat, szerver alapú játékokat, közösségi kaszinójátékokat, bingót, pókert és még sok mást tartalmaz. Egyes játékaik határozottan kultikus státuszt értek el online és offline egyaránt, és az egyik legsikeresebb nyerőgépüket, a „Book of Ra”-t annyiszor lemásolták, hogy mára szinte minden szoftverszolgáltatónak megvan a maga verziója, Ez azt mutatja, hogy tudják, hogyan kell jó játékot csinálni!

Játékaik közé tartoznak a kapcsolt jackpotok, az önálló progresszív jackpotok, a különféle bónuszmechanizmusok és még sok más.

További információk a https://www.greentube.com/ oldalon találhatóak.

Ittapiros.hu minősítése: 9,4

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)