Játékgyártók

Ismered a játékgyártókat? Melyek az előnyeik vagy éppen a gyengeségeik? Itt valódi, és hasznos információkat és értékeléseket találsz a témában!

A Gambling.com befejezte a Freebets.com felvásárlását.

A Gambling.com Group – a szabályozott globális online szerencsejáték-iparág vezető játékos-szerzési szolgáltatásokat nyújtó vállalata – befejezte a Freebets.com és a kapcsolódó eszközök felvásárlását, és arra számít, hogy ezek az eszközök 2024 végéig körülbelül 10 millió dollár bevételt fognak generálni.

Charles Gillespie, a Gambling.com vezérigazgatója és társalapítója azt mondja: „Miközben a szerencsejátékok terjeszkedése az Egyesült Államokban manapság az összes címlapon szerepel, az iparág legvonzóbb piacai közül sok továbbra is Európában, az iparág történelmi hazájában található.”

„Arra számítok, hogy ez a felvásárlás alapvetően meg fogja változtatni az európai online szerencsejáték-partnerek piaci erejének egyensúlyát, és a Gambling.com Group számára egyértelmű utat biztosít majd a további növekedéshez mind a már meglévő európai piacainkon, mind az új piacokon” – fogalmazott.

„A tranzakció részeként több új kollégát nyerünk a régióban, és alig várom, hogy megoszthassuk vezető technológiai platformunkat és magas teljesítményű kultúránkat új csapattagjainkkal” – tette hozzá.

A Gambling.com Group több mint 50 weboldalt működtet hét nyelven, 15 nemzeti piacon, amelyek az online szerencsejáték-iparág minden aspektusát lefedik, beleértve az iGaminget és a sportfogadást, valamint a fantáziasportok iparágát.

A legújabb felvásárlás végső költsége 37,5 és 42,5 millió dollár között lesz, attól függően, hogy az eszközök milyen bevételt érnek el 2024 maradék részében.

 

(A kiemelt kép illusztráció, forrása: Pixabay)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)