Játékosvédelem

Hasznos tartalmak, kérdések és válaszok a játékosvédelem fókuszában. Légy képben, ismerd a lehetőségeidet és játssz felelősséggel!
bet365

Egyre jobban hat a szabályozás!

Január 1-étől van érvényben az új szerencsejátéktörvény, ami liberalizálta a sportfogadást Magyarországon, ezzel egyidejűleg megszűnt a SZZRT monopóliuma. Eddig egyedül a Vegas.hu próbálta megszerezni az engedélyt. Július 1-étől már ezen a portálon is lehet legálisan fogadni sporteseményekre.

A világcégek közül többen komolyan vették a törvényt és még tavaly decemberben kivonultak a sportfogadási piacról. Többek között így tett a Betsson, Bet at Home, Sportingbet, Williamhill és a Bwin is.

Így is maradt jó pár nagy cég a piacon, akik továbbra is illegálisan szolgáltattak hazánkban. A törvényhozók nyáron újabb szigorításokat vezettek be, amelyekkel megpróbálták ellehetetleníteni a be- illetve kifizetéseket. Ősztől elkezdték blokkolni a legnagyobb oldalakat (Bet365, Unibet, Betfair, Pokerstars…). Ez a sok változtatás, meghozta az eddigi legnagyobb sikerét.

A mai napon a világ egyik legnagyobb fogadóirodája adta fel a csatát. A Bet365 bejelentette, hogy felfüggeszti magyarországi tevékenységét.

Mától már nem fogadnak új játékosokat Magyarországról, azaz nem lehet már regisztrálni. A meglévő játékosok pedig november 20-ig játszhatnak. A magyar játékosok számláit december 4-én zárolják véglegesen. Arról nem szól a bejelentés, hogy mi lesz a december 4-én túlnyúló fogadásokkal (szerkesztő véleménye: valószínűleg törlik őket és visszaadják a tétet). Eddig a terem csak a partnereit értesítette, a játékosok még nem kaptak hivatalos tájékoztatást, ami nagyon furcsa a rövid határidők miatt.

Csak emlékeztetőül: ha valaki szeretne sportfogadni, csakis legális oldalon tegye! Azaz válasszon a Tippmixpro.hu vagy a Vegas.hu oldalak közül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)