Lottó és Sorsjegy

A kaszinók világán túl. Megmutatnunk neked mindent, amit csak akarsz! Ötös lottó, hatos lottó, kenó, joker játék, kaparós sorsjegy és még sok más!
Meddig lehet lottót feladni

Meddig lehet lottót feladni?

A lottó napjainkban is az egyik legnépszerűbb szerencsejáték. A hagyományos szelvények mellett pedig a legkülönfélébb módokon játszhatunk. Akár a kedvenc csapatainkra és végeredményekre, gólszámra is fogadhatunk. Legyen szó Ötös- vagy Hatoslottóról, Tippmixről, nem árt tisztában lenni a határidőkkel. Meddig lehet lottót feladni?

Lottó feladása: hogyan és meddig lehetséges?

Természetesen minden lottó más és más szabályok szerint működik. A végösszeg pedig több tényezőtől is függ. Fontos, hogy ne késsünk le a feladással, mert érvénytelenné válik. Annál pedig aligha van rosszabb, ha egy győztes szelvényt végül ezért nem tudunk beváltani. Nagy előny mindenesetre, hogy manapság már online is fogadhatunk a legtöbb esetben.

Ötöslottó feladása

Kezdjük az egyik legismertebb lottóval. Ennél a játéknál 90 számból kell kiválasztani 5-öt. Minél többet sikerül eltalálni, értelemszerűen annál többet is nyerhetünk. Fontos azonban, hogy legalább 2 találatnak kell lennie. A kisebb jutalmak mellett a főnyeremény attól függ, hogy mekkora nyeremények halmozódtak fel, mennyien játszottak és mennyi számot találtak el az előző héten.

A lottószelvény kitöltése egyszerű, élőben és online egyaránt feladható. Játszhatunk normál és kombinációs lottót is. Az Ötöslottót vasárnap hajnali 5 órától a következő szombatig, 17.30-ig adhatjuk fel. Könnyítés, hogy akár a következő 5 sorsolásra is tippelhetünk egyszerre.

Hatoslottó feladási határideje

A Hatoslottón felannyi számot, tehát 45-öt lehet tippelni az Ötöslottóval szemben. Természetesen a cél itt is az, hogy minél többet eltaláljunk belőle. A minimum nyereményhez viszont legalább 3 találatnak kell lennie. A hatoslottó feladása hétfő hajnali 5 és vasárnap 14:30 között lehetséges.

Skandináv lottó

Ha még nem vesztünk el a számok és variációk sokaságában, itt a következő a játék, a Skandináv lottó. A szelvényen ez esetben 7 számot kell eltalálni a 35-ből. A feladási határidő szerda 18:00, a tippeket pedig előző hét csütörtök hajnali 5 órától tehetjük meg.

Góltotó

A Góltotó fogalmával is bizonyára sokan találkoztak már. Ebben a játékban mérkőzések végeredményére tippelhetünk. A szabályok szerint pedig 13+1 labdarúgó-mérkőzés közül kell 6-nál kell megtippelni, hogy hány gólt szerez a hazai és vendég csapat. Általában szintén hétfő 5-től szombat 14-ig lehet feladni a lottószelvényt, de függ az adott fordulónaptól és hétvégétől is.

Eurojackpot

Az Eurojackpot egy nemzetközi játékfajta, amelynek nyereményeit Finnországban, Helsinkiben sorsolják ki. Itt ‘A” és „B” mezőkön tippelhetünk. Az Eurojackpot szabályairól egy másik cikkben is beszámoltunk. A feladási határidő magyar idő szerint péntek este 18.30 óra.

Tippmix

A Tippmix talán a legnépszerűbb sportfogadási játék. Itt akár élőben, mérkőzés közben is tippelhetünk online formában. A hagyományos forma pedig úgy néz ki, hogy befáradunk a lottózóba, kiválasztjuk, melyik mérkőzéseken milyen kimenetellel számolunk. Mivel az elérhető eredmény az oddsoktól függ, nincs megkötve a kezünk: egytől szinte végtelen számú mérkőzésre is fogadhatunk. Itt nem kell heteket várni sem, bármikor belevághatunk, ha kedvet kapunk a játékhoz. A fogadási határidőket pedig nyomon követhetjük a helyszínen vagy az interneten.

Egyéb lottók

Természetesen még sokféle lottójáték létezik, amelyeken szerencsét lehet próbálni. Van olyan típus, amit csak a fent felsoroltakkal kombinálva lehet megjátszani. Ezeket a következők szerint lehet feladni:

  • Luxor: vasárnap 5-től szombat 14-ig
  • Kenó: hétfőtől szombatig 5-19-ig, vasárnap pedig 8-tól 16-ig
  • Puttó: hétfőtől szombatig 7-től 22-ig, vasárnap 8-tól 17-ig
  • Totó: hétfő 5 órától szombat 14-ig
  • Joker: vasárnap hajnali 5-től szombat 14 óráig
Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)