Lottó és Sorsjegy

A kaszinók világán túl. Megmutatnunk neked mindent, amit csak akarsz! Ötös lottó, hatos lottó, kenó, joker játék, kaparós sorsjegy és még sok más!
EveryMatrix - Szerencsejáték Zrt.

Meglepő végeredmény az Szerencsejáték Zrt. tenderén

A 15 hónapig tartó, több mint 25 ajánlattevő részvételével zajló versenyeztetési eljárás után az Everymatrix nyerte meg a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási platformjára kiírt tendert és ezzel együtt a több évre szóló szerződést.

A végeredmény bejelentése azt követően történt meg, hogy Magyarországon 2023. január 1-jén életbe lépett a megújult szerencsejáték törvény, amelyben liberalizálták a távszerencsejátékot (online sportfogadást).

Az EveryMatrix digitális sportfogadási szoftvermegoldások és szolgáltatások teljes körű csomagját fogja biztosítani az üzemeltetőnek a TippmixPro online márka számára.

Az Everymatrix 2008-ban alakult. Egy évvel később mutatta be a sportfogadási termékét. 2011-ben tett át a székhelyét Mátára és kapta meg a MGA licenszt.

A vállalat tíz országban (többek között Málta, UK, Románia, Spanyolország, Örményország…) 700 alkalmazottat foglalkoztat, és 200 ügyfelet szolgál ki világszerte, beleértve a szabályozott amerikai (USA) piacot is. Partnerek többek között a Tipico, a Bet-at-home, a Betvictor, a Fortuna vagy éppen a BET MGM New Jersey.

Az EveryMatrix aktív tagja a Lottó Világszövetségnek, az Európai Lottószövetségnek és az iDEA Growth-nak az Egyesült Államokban.

Stian Hornsletten, az EveryMatrix CCO-ja így nyilatkozott az eredményhirdetést követően:

„Az SZZRT tender megnyerése számos versenytársunk előtt ismét kiemeli technológiai megoldásaink, szolgáltatásaink és szakértelmünk minőségét több elemben, a sportfogadástól és a játékosszámla-kezeléstől a bónuszokig, a kifizetésekig és a társult vállalkozások kezeléséig. Nagyon örülünk, hogy az SZZRT-vel együttműködve dolgozhatunk, és alig várjuk, hogy támogassuk őket digitális utazásukban ebben az évben és azon túl is.”

Horváth Zoltán, a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási igazgatója elmondta:

„Ambíciózus terveink vannak sportfogadási kínálatunk bővítésére és bővítésére a piaci szabályozás idején, hogy a magyar játékosok számára a legjobb szórakozási élményt nyújtsuk, és szilárdan hiszünk abban, hogy ezt meg is fogjuk valósítani ezzel az együttműködéssel.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)