Lottó és Sorsjegy

A kaszinók világán túl. Megmutatnunk neked mindent, amit csak akarsz! Ötös lottó, hatos lottó, kenó, joker játék, kaparós sorsjegy és még sok más!
EveryMatrix - Szerencsejáték Zrt.

Meglepő végeredmény az Szerencsejáték Zrt. tenderén

A 15 hónapig tartó, több mint 25 ajánlattevő részvételével zajló versenyeztetési eljárás után az Everymatrix nyerte meg a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási platformjára kiírt tendert és ezzel együtt a több évre szóló szerződést.

A végeredmény bejelentése azt követően történt meg, hogy Magyarországon 2023. január 1-jén életbe lépett a megújult szerencsejáték törvény, amelyben liberalizálták a távszerencsejátékot (online sportfogadást).

Az EveryMatrix digitális sportfogadási szoftvermegoldások és szolgáltatások teljes körű csomagját fogja biztosítani az üzemeltetőnek a TippmixPro online márka számára.

Az Everymatrix 2008-ban alakult. Egy évvel később mutatta be a sportfogadási termékét. 2011-ben tett át a székhelyét Mátára és kapta meg a MGA licenszt.

A vállalat tíz országban (többek között Málta, UK, Románia, Spanyolország, Örményország…) 700 alkalmazottat foglalkoztat, és 200 ügyfelet szolgál ki világszerte, beleértve a szabályozott amerikai (USA) piacot is. Partnerek többek között a Tipico, a Bet-at-home, a Betvictor, a Fortuna vagy éppen a BET MGM New Jersey.

Az EveryMatrix aktív tagja a Lottó Világszövetségnek, az Európai Lottószövetségnek és az iDEA Growth-nak az Egyesült Államokban.

Stian Hornsletten, az EveryMatrix CCO-ja így nyilatkozott az eredményhirdetést követően:

„Az SZZRT tender megnyerése számos versenytársunk előtt ismét kiemeli technológiai megoldásaink, szolgáltatásaink és szakértelmünk minőségét több elemben, a sportfogadástól és a játékosszámla-kezeléstől a bónuszokig, a kifizetésekig és a társult vállalkozások kezeléséig. Nagyon örülünk, hogy az SZZRT-vel együttműködve dolgozhatunk, és alig várjuk, hogy támogassuk őket digitális utazásukban ebben az évben és azon túl is.”

Horváth Zoltán, a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási igazgatója elmondta:

„Ambíciózus terveink vannak sportfogadási kínálatunk bővítésére és bővítésére a piaci szabályozás idején, hogy a magyar játékosok számára a legjobb szórakozási élményt nyújtsuk, és szilárdan hiszünk abban, hogy ezt meg is fogjuk valósítani ezzel az együttműködéssel.”