Online Kaszinók

Érdekelnek az online kaszinók vagy kipróbálnád interneten a legújabb gyümölcsös gépeket? Itt mindent megtalálsz, ami a magyarországi legális online kaszinókkal kapcsolatos: bennfentes információk, nyerőgépek, rulett, blackjack, élő játékok és sok más érdekes információ.
Playson

Debütált a Playson, új játékok a Vegas.hu oldalon!

Pár hete írtuk, hogy a Vegas.hu rohamosan fejlődik. Rengeteg új játék jelent meg az oldalon, sőt hosszú idő után egy új szolgáltató (NoLimit City) is „bemutatkozott” az oldalon.

Az oldal Gamingesei (játékokért felelős alkalmazottak), nem lassítanak, sőt…A Vegas Kedd promóció keretében újabb játékszolgáltató, a Playson játékai jelentek meg a Vegas.hu oldalon.

A Playson-t 2012-ben, Máltán alapították, 85 játék van a portfoliójukban, átlagosan 2 havonta jönnek ki új játékkal. A 11 év alatt nagyon sok díjat gyűjtöttek be különféle nemzetközi kiállításon, konferencián. Szinte az összes szabályozott piacon jelen vannak, többek között Spanyolországban, Romániában, Olaszországban, Svédországban, UK-ben és mostantól már Magyarországon is. A játékok általában alacsony volatilitásúak, de ez egyáltalán nem csökkenti az élvezeti hatást.

A cég játékai Európa szerte ismertek. Kifejezetten jók a promóciói és méltán népszerűek a játékfunkciói. A promóciók közül is kiemelkedik az az akció, amit július 1-én indítottak el. Pontosan 1 évig tart ez az úgynevezett Drops and Races promóció és ezalatt az idő alatt összesen 4.000.000 Eurót szórnak ki a játékosok között.

Pár hete mutatták be az úgynevezett Hold for Spin funkciójukat. Ez a funkció turbo pörgetés finomított verziója. Amíg a játékos nyomja a space gombot, addig extra gyors sebeséggel pörögnek a tárcsák, ahogy a játékos elengedi a gombot, a pörgetés sebessége visszatér a normális ütembe. Kicsit olyan, mint egy „virtuális gázpedál”.

A legutolsó játékaik már szinte egytől-egyig a Hold and Win funkcióval jöttek ki. Ez a funkció egy szabad játékhoz hasonló funkció, amely akkor indul el, ha legalább 6 érme landol a tárcsákon. Az extra játék végén az érmeösszegek összeadódnak és a játékos egyenlegét növelik.

17 játékkal debütáltak a Vegas.hu-n (Book of Gold: Multichance, Buffalo Power 2: Hold and Win, Buffalo Power: Hold and Win, Burning Wins: classic 5 lines, Diamond, Fortunator: Hold and Win, Hot Coins: Hold and Win, Joker’s Coins: Hold & Win, Legend of Cleopatra, Legend of Cleopatra Megaways, Lion Gems: Hold and Win, Luxor Gold: Hold and Win, Mammoth Peak: Hold and Win, Pirate Chest: Hold and Win, Royal Coins 2: Hold and Win, Royal Coins: Hold and Win, Royal Joker: Hold and Win, Solar Queen).

Reméljük lesz idén folyatás és új játékok lesznek elérhetők.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)