Online Kaszinók

Érdekelnek az online kaszinók vagy kipróbálnád interneten a legújabb gyümölcsös gépeket? Itt mindent megtalálsz, ami a magyarországi legális online kaszinókkal kapcsolatos: bennfentes információk, nyerőgépek, rulett, blackjack, élő játékok és sok más érdekes információ.
Nolimit City

Új játékszolgáltató a Vegas.hu-n

Az utóbbi időszakban nagy változások történnek a Vegas.hu oldalon. Pár hete írtunk róla, hogy sportfogadással bővült az oldal portfóliója.

Emellett a portál kaszinós kínálata is nagy változáson megy keresztül. Rengeteg új játékot kínálnak a szlotok szerelmeseinek, új és szokatlan promóciókkal kedveskednek a felhasználóknak, a stúdió is több asztalt kínál. A napokban újabb pozitív változással szembesülhettünk, új játékszolgáltatót vettek fel a kínálatba. 4 éve ugyanaz a 7 szolgáltató játékai voltak elérhetőek az oldalon, mostantól a NoLimit City (NLC) játékokkal is lehet szerencsét próbálni.

A NoLimit City-t pár éve felvásárolta az Evolution, de hála Istennek azóta semmit sem romlott a színvonal.

A NoLimit City játékok talán a legvolatilisebb játékékok az online piacon. A volatilitásra a legjobb példa ez a pörgetés. A földi kaszinók közönsége nem is ismerheti a játékaikat, mert a NLC csak a virtuális tér játékosaira fókuszál. A volatilitáson túl híresek a provokatív játékokról, megdöbbentő grafikákról, extrém jó zenékről, háttérzajokról … stb. Sok felhasználó legnagyobb örömére a Spotify-on is elérhetőek a NLC játékok zenéi.

14 játékot élesített a Vegas.hu az oldalán.

Többek között elérhető lett a MENTAL, a FIRE IN THE HOLE és a PUNK TOILET is. Reméljük, hogy ennyivel nem elégszenek meg és további NLC játékot raknak majd ki a jövőben! Nagyon jó lenne kipróbálni THE CAGE (UFC játék), a DJ PSYCHO-t vagy akár a THE CRYPT-et, amit pont a mai napon mutattak be a nagyközönségnek.

A REMEMBER GULAG (Emlékezz Gulagra!) a legnagyobb visszhangot kiváltó játékuk, de valószínűleg ez a játék a politika felhangja miatt nem fog bekerülni a kínálatba.

Kíváncsian várjuk mi történi az oldalon a közeljövőben, reméljük folytatódnak ezek a kedvező, játékosbarát folyamatok.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)