Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Borítania kell a papírformát a Fradinak a továbbjutáshoz

A Debrecenhez és a Mosonmagyaróvárhoz hasonlóan a Ferencváros is szűk hátrányt szedett össze a nemzetközi kupában párharcának hazai odavágóján. Az FTC női kézisei a francia bajnokságot uraló Brest Bretagne ellen szenvedtek 28-30-as vereséget. A két csapat azelőtti közös előéletét az alábbi cikkben foglaltuk össze.

Nehéz párharcok várnak női kézicsapatainkra Európában

Az odavágón a Brest az első néhány találat után magához ragadta a vezetést, amit sokáig tartott is, ám a Fradi felállt, és végül 15-14-re megnyerte az első félidőt. A második játékrészben 16-17-re már a Brest vezetett, amit meg is őrzött, kétgólos előnyt biztosítva ezzel magának a visszavágóra.

A francia csapat ráadásul a múlt hétvégi meccs óta nem játszott mérkőzést. A Fradinak viszont volt bajnokija, igaz, Allan Heine együttese komolyabb erőfeszítések nélkül, 43-23-ra gázolta el az MTK együttesét.

A bukmékerekben „nyomott hagyott” az 58 találatot eredményező első találkozó, így a visszavágóra már a gólszámhatárt is magasabban húzták meg a múltkorinál.

 

(Kiemelt kép: FTC Kézilabda/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)