Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Idegenben tehetnek pontot párharcuk végére a fehérvári hokisok

A hét elején a Hydro Fehérvár AV19 – Val Pusteria párharc ötödik meccsét vezettük fel, amelyet a papírformának megfelelően a magyar együttes nyert meg. A Volán ezzel folytatta a sormintát, hiszen így mind az öt eddigi találkozót a hazai csapat nyerte.

Kiss Dávid csapata most viszont azon lesz, hogy ezt a sorozatot megtörje, és az olasz csapat otthonában húzza be a párharc végét jelentő negyedik győzelmet. A hétfői meccs ehhez megfelelő főpróba volt, a fehérváriak 2-0-ra, majd 5-1-re is vezettek, innen „engedték fel” az olaszokat 5-3-ra.

A mérkőzésen a Volán négy különböző játékosa szerzett gólt, de asszisztok formájában olyan kulcsemberek neve mellé is került kanadai pont, mint Hári, Atkinson és Kuralt. Az ötödik meccs tehát egyéni szinteken is jól megalapozta azt, hogy az AV19 érvényesítse a papírformát vendégként is.

A két évvel ezelőtti playoffban még sima söpréssel intézte el az olasz csapatot a Volán, míg az idei alapszakaszban szintén hibátlanul szerepelt a Pusteria ellen. Az erőviszonyok tehát a Fehérvár továbbjutását sejtetik. A vezetőedző által megfogalmazott célok, miszerint maradéktalanul csak a bajnoki címmel lenne elégedett, nem is engednek meg egy nyögvenyelős negyeddöntőt.

Val Pusteria – Hydro Fehérvár AV19
ICEHL, rájátszás
szerda, 19.45

 

(Kiemelt kép: Hydro Fehérvár AV19/Facebook)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)