Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Keresztbe tesz a Chelsea az Arsenalnak?

Londoni derbit hoz a Premier League keddi játéknapja. Ekkor pótolják ugyanis az Arsenal és a Chelsea bajnokiját, amelyet még a 29. fordulóból halasztottak el. Mindkét csapatnak fontos lenne a győzelem, hiszen az „Ágyúsok” a bajnoki címért vannak versenyben, míg a kékek a nemzetközi kupás helyek valamelyikének elérésével mentenék a szezonjukat.

A bukás kapujában az Arsenal?

Az Arsenal fontos sikerből érkezik a rangadóra, a hétvégén idegenben gyűjtötték be a három pontot a Wolverhampton legyőzésével. Mikel Arteta csapata két vereség, az Aston Villa elleni botlás és a Bayern elleni BL-kiesés után tudott visszatérni a győzelem útjára.

A Chelsea felemás héten van túl. Hétfőn gálát rendezett az Everton ellen, Cole Palmer mesternégyesének is köszönhetően 6-0-ra győzött. A hétvégén ugyanakkor kudarcélményből is kijutott Pochettino csapatának: az FA-kupa elődöntőjében a Manchester City szűk 1-0-s győzelemmel állította meg a kékeket.

A mérkőzés nyereményszorzói láttán nem kérdés, hogy a bukmékerek hazai sikert várnak. Sőt, a félidei eredmény tekintetében is az Arsenal győzelméhez társul a legkisebb odds.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)