Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Energiatakarékos győzelmet várunk a verhetetlen Leverkusentől

Nem igen van futballcsapat Európában, amelynél makulátlanabb lehet a boldogság, mint a Bayer Leverkusen háza táján. A „Gyógyszergyáriak” hét fordulóval a vége előtt 13 ponttal vezetik a Bundesligát, amelynek megnyeréséhez a Bayern München trénere, Thomas Tuchel a minap már előre gratulált.

A Bayern München edzője szerint már eldőlt a bajnoki cím sorsa

 

A Leverkusen emellett versenyben van az Európa-ligában és a Német Kupában is. Bár felsejlik a rossz emlékű 2002-es ezüstév (akkor a Bayer a Bajnokok Ligájában, a bajnokságban és a kupában is az ezüstéremmel kellett, hogy beérje), idén aligha marad trófea nélkül a csapat. Erre a bajnokság mellett a honi kupában is jó esélyük van, tekintve, hogy a három megmaradt rivális egyike sem élvonalbeli klub.

Az elődöntőt azzal a Düsseldorffal játssza a maradását a napokban bejelentő Xabi Alonso csapata, amely például a másik elődöntőben elvérző, harmadosztályú Saarbrückenénél jóval könnyebb ágon jutott négy közé. A Fortuna ugyanis egy élvonalbeli csapattal sem futott össze a korábbiak folyamán. Igaz, a Leverkusen is csak eggyel, a negyeddöntőben a Stuttgartot búcsúztatta.

Anélkül, hogy lebecsülnénk a másodosztály harmadik, feljutási rájátszást érő helyén álló düsseldorfiakat, nem sok minden utal arra, hogy a szezon során továbbra is veretlen Leverkusen számára megoldhatatlan feladatot jelenthetnek. A Bayer kerete szinte teljes: az egész évben sérült Arthur mellett csak Victor Boniface játéka kérdéses. Ugyanakkor az ő hiánya sem újdonság, már január óta okoz – láttuk mekkora – fejtörést Alonso számára.

Tippünk

A Düsseldorf számára nem sok érv mutat arra, hogy nekiessen a Leverkusennek, míg kapkodnia Wirtzéknek sem kell. Amennyiben nehéz meccsre kényszerül a Bayer, rendes játékidőbeli győzelmét akkor sem látjuk kétségesnek. Ha pedig simán alakulna a találkozó, akkor a szezon véghajrájához közelítve Xabi Alonso minden bizonnyal él majd a helyzet adta lehetőséggel és a keretmenedzsmentet is előtérbe helyezi.

Tippünket így a fogadáskészítő segítségével adjuk le. Gondolva arra, hogy a Leverkusen számára a győzelem mellett az energiatakarékosság is szempont lehet, a gólok számát öt alá húzzuk. Ebbe akár még egy düsseldorfi találat is belefér, a szemfülesebb matekosok pedig már rájöhettek, hogy kettő viszont viszi a tippet.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)