Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Negóék ellen lehet bajnok a PSG

A Paris Saint-Germain a Monaco-Lille mérkőzés kedvező kimenetele esetén már az előző fordulóban bajnok lehetett volna. A hercegségbeliek azonban 1-0-ra győztek, így négy mérkőzéssel a bajnokság vége előttre megőrizték matematikai esélyüket a bajnoki trófeára.

Saját meccsén még biztos nem, estére viszont bajnok lehet a PSG

A PSG számára így adott a feladat: a francia származású, de hosszú éve óta a magyar válogatott alapembereként funkcionáló Loic Negót és foglalkoztató Le Havre együttesét kell legyőzni hazai pályán. Ez papíron nem megoldhatatlan, hiszen a korábbi Vidi-védő csapata jelenleg a 16., kiesési osztályozót érő helyen áll.

Az év végén biztosan távozó Kylian Mbappé vezette PSG 69 ponttal éllovas, mögötte 58 egységgel érkezik a Monaco. Amennyiben tahát a Monaco nem szerez legalább két ponttal többet a fordulóban, mint a PSG, úgy a fővárosiaké a bajnoki cím. Az AS egyébként vasárnap játszik a Lyonnal.

A Le Havre számára nincs túl sok biztató jel, március 10-én tudtak utoljára mérkőzést nyerni. Ráadásul arról sincs szó, hogy a PSG-nek újdonsült hiányzóval kellene számolnia – Rico, Kurzawa és Kimpembe hiánya már régóta megoldandó és többnyire meg is oldott feladat Luis Enrique számára.

 

(Kiemelt kép: PSG – Paris Saint-Germain/Facebook)

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)