Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Otthon nem ment, így idegenben kell meglepnie a Cityt a Realnak

Aligha van szurkoló, akinek csalódást okozott volna a Manchester City és a Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntős párharcának odavágója. Az angol és a spanyol gigász ötödik egyenes kieséses párharcát vívja az első számú európai kupasorozatban, amely egy időre biztosan a mérleg nyelve lesz, hisz az első négyből kettőt-kettőt vitt el a két fél.

Csak a szokásos: a Real a City ellen játszik tavasszal a BL-ben

Az odavágó minden elemében méltó volt a csúcsfutballhoz: nemcsak színvonalas, de eseménydús találkozót is láthatott a nagyérdemű. Negyed óra sem kellett ahhoz, hogy már három gólon és egy fordításon is túl legyen a mérkőzés, a végeredmény pedig újabb City-vezetés után 3-3 lett.

A hétvégi bajnoki fordulóban mindkét együttes győzelemmel készült a szerdai visszavágóra. A City a Lutont intézte el meggyőző, 5-1-es különbséggel az angol bajnokságban, mialatt a Real a La Ligában 1-0-ra győzött a Mallorca vendégeként.

A Manchester City oldalán az előzetes hírek szerint üres a sérültlista, ezzel szemben a Realnak lesznek hiányzói. Alaba és Coutrois hiánya már hosszú ideje ró feladatot Carlo Ancelottinak, aki a visszavágón viszont arra a Tchouaménire sem számíthat, aki Madridban már az első percben kisárgázta magát.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)