Sportfogadási tippek

Az online szerencsejáték sava-borsa. Egy jó meccs nem az igazi sportfogadás nélkül. Szeretnél képben lenni a várható eredményekkel? Elemezzük közösen az esélyeket. Igazi érdekességek várnak rád!

Újabb rangadó előtt Szoboszlai és a Liverpool

Rövid időn belül másodszor fut össze egymással a Manchester United és a Liverpool. A  csapatok bő két hete az FA-kupában találkoztak, ahol rendesen gyűrték egymást. A kaotikus és szórakoztató, 120 perces csatából végül a United jött ki jobban, s győzött 4-3-ra. A két csapat addigi előéletét az akkori felvezető cikkünkben foglaltuk össze.

Tovább keserítené a Manchester United életét a Liverpool

Győzelme ellenére a Manchester United élete azóta sem csak dicsőség és pompa. A „Vörös Ördögök” továbbra is a nemzetközi kupás helyeket üldözik, míg a Liverpool vesztett pontok tekintetében a bajnokság legjobb csapata, s ezzel a Premier League egyik legfőbb esélyese.

Az MU a Liverpool legyőzése óta nem tudott nyerni – igaz, ebben volt két hét válogatott szünet is. Erik ten Haag csapata azóta egy brentfordi 1-1-et tud felmutatni, míg a Chelsea otthonában egy őrült mérkőzésen kapta vissza a sorstól a Poolnak kiosztott pofont, s kapott ki 4-3-ra. Jürgen Klopp együttese ellenben nem omlott össze a kupabúcsútól: a Brightont és a Sheffieldet is legyőzte a bajnokságban.

A bukmékerek szerint a mérkőzés favoritja a vendégként pályára lépő Liverpool. Ugyanakkor arra is számítanak, hogy a manchesteriek beveszik majd Caiomhin Kelleher kapuját.

 

(Kiemelt kép: Getty Images)

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)