Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.

Bulgária újabb meccset nyerne, ezúttal nehezebb ellenféllel szemben

Az azerbajdzsáni barátságos FIFA-torna második játéknapján a házigazda a jócskán szebb napokat is megélt bolgár válogatottal mérkőzik. Mindkét együttes egy 1-0-s sikeren van túl, bár az ellenfelek közül egyik sem volt világverő alakulat. Továbbá a statisztikák alapján a két együttes fölénye sem votl azonos mértékű.

Azerbajdzsán rendesen odaszögelte a kapujához Mongóliát. 70%-ban volt a labda a házigazdánál és 30 kapura lövést eresztettek meg. Az 1-0-s végeredmény ennek fényében inkább a mongolokra nézve hízelgő.

Bulgária hasonló különbségű győzelme már jóval kiegyenlítettebb statisztikák mellett született meg. Igaz, a bolgár futball most nincs abban a helyzetben, hogy a kákán is a csomót kereshesse. Korábbi vesszőfutásukat a Tanzánia elleni mérkőzésükre tett tippünkben fejtettük ki bővebben.

Túlzottan is lesajnálják a bukik a magyarok Eb-selejtezős ellenfelét?

A két fél legutóbb a 2016-os Európa-bajnokság selejtezősorozatában találkozott egymással, a lebonyolítási folyamat értelmében kétszer is. Akkor mindkét összecsapást a bolgár csapat nyerte, ám azóta az erőviszonyok vitathatatlanul a kiegyenlítődés felé mozdultak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)