Sporthírek

Sport hírek, elemzések és érdekességek. Sport rovatunkban követheted a kedvenc sportolóiddal, csapataiddal kapcsolatos legfrissebb híreket.
Vegas Sport

Vetélytársat kapott a Tippmixpro.hu?

A mai naptól nemcsak kaszinójátékokat, hanem sportfogadást is kínál a Vegas.hu oldal.

A sportfogadás kedvelők ezentúl kiválaszthatják, hogy melyik oldal kínál magasabb oddsokat az általa kiválasztott eseményre és ott fogadhatják le azt.

Nemcsak az oddsok terén lesz verseny a 2 legális szolgáltató között, hanem a szolgáltatások/funkciók terén is.

A Vegas.hu több olyan funkciót is kínál a fogadóknak, amelyek a Tippmixpro.hu oldalán jelenleg nem elérhetők. Ilyen funkciók például a fogadásépítő (betbuilder) vagy éppen a korai kifizetés (early cashout) lehetősége.

Pár hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy az SZZRT. nemzetközi tendert írt ki platformszolgáltatók között, amely tendernek a nyertese az Everymatrix lett. A Tippmixpro.hu ennek a cégnek a rendszerét fogja használni majd (piaci pletykák szerint még augusztusban megtörténik a váltás) a G2 rendszere helyett. A platformváltás után már a Tippmixpro.hu oldalon is elérhetőek lesznek a fent említett funkciók.

A funkciók mellett a promóciók terén is komoly versengés alakulhat ki. A Vegas.hu keresztpromóciókat tud ajánlani a játékosoknak. Például bizonyos mennyiségű fogadás után ingyenes pörgetéseket tud adni kaszinójátékokon.

Nagy kérdés, hogy a Vegas.hu ajánlhat-e magyar eseményeket? A Tippmixpro.hu kiemelt támogatója az összes magyar csapartsport, szinte minden csapat mezén ott van a brand…Erre a kérdésre a következő hetekben hónapokban fogunk választ kapni.

Egy biztos, amennyiben ez egy komoly verseny lesz a 2 szolgáltató között, abban az esetben a sportfogadók csak jól járhatnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)