Játék bemutatók és tesztek

Új gyümölcsös gép? Kijött a legújabb Book of Ra? Itt bemutatjuk neked a legújabb nyerőgépeket, jackpot játékokat és sok egyéb kaszinó játékgépet!
Money train 3

Money train 3.

Pontosan 1 hónap múlva, szeptember 22-én mutatja be a Relax Gaming a Money train sorozat 3. verzióját. Azt már most kijelenthetjük, hogy a 3. verzió még izgalmasabb és látványosabb lesz, mint az előző verziók. Egyértelműen kijelenthető, hogy a játékmenet és a funkciók a játékvilág fejlődésével párhuzamosan fejlődtek mindhárom kiadásban.

Money train 3A játék továbbra is extrém magas volatilitású, de itt már az alaptét 100.000 – szeresét lehet megnyerni maximum kifizetésként. Az alapjáték továbbra is 5 tárcsán és 4 vonalon játszható, ami a szabadjáték során további 2 tárcsával bővülhet. A játék 40 fix vonalas, az RTP-je viszonylag magas, 96,1%-os. Amennyiben a játékos a szabadjátékot megveszi, az RTP 96,5%-os lesz. Erre a verzióra is igaz, ami nagyon sok bonus buy játék esetében elmondható, az alapjáték kicsit unalmas, szinte lehetetlen nyerni, de a szabadjáték izgalma mindenért kárpótol.

A Relax Gaming fejlesztői sokkal okosabbak voltak, mint Az Elk Stúdió csapata. Ők megmaradtak a nyerő csapaton (illetve játékon) elven, és nem akarták gyökeresen megváltoztatni az eddig bevált sémákat. Egy előző cikkbe írtunk arról, hogy mennyire rosszul sikerült a Nitropolis 3… A Money train 3. azon túl, hogy grafikailag felfrissült, újabb funkciókkal bővült.

Ilyen fukciók:

  • Persistent Collector and payer – ez a funkció volt már a 2. verzióban, de most már lesz Persistent (állandó) verziója is.
  • Persistent Necromancer – ez a funkció is volt már a 2. verzióban, de most már lesz Persistent verziója is.
  • Persistent Shapeshifter – minden pörgetés után egy másik speciális szimbólummá változik. Ez teljesen új funkció.
    • Persistent jelentése: minden egyes pörgetésnél aktiválódik, nem csak 1 esetben
      A legizgalmasabb változtatás/fejlesztés a bonus buy funkciónál található. Ebben a verzióban a játékos 4-féle szabadjáték közül választhat.

Money train 3

Original feature: ezt a szabadjáték verziót ismerjük az előző részekből. 3 pörgetésen belül kell legalább 1 db új szorzónak/funkciónak megjelennie a játékmezőkön. Amennyiben megjelenik egy új szorzó/funkció, a számláló visszaáll 3-ra. Amennyiben a játékos meg akarja venni a funkciót, akkor a tét 100-szorosát kell fizetnie érte.

Money train 31 spin feature: ez a szabadjáték addig tart, amíg legalább 1 szorzó/funkció megjelenik a képernyőn a pörgetés során, azaz itt nincsen lehetőség „üres” pörgetésre. Amennyiben a játékos meg akarja venni a funkciót, akkor a tét 20-szorosát kell fizetnie érte.

2 spin feature: ennél a verziónál 2-ről indul a számláló, azaz 2 pörgetésen belül kell megjelennie a szorzó/funkció a játékmezőn, azaz 1 „üres” pörgetésre van lehetőség. Amennyiben megjelenik egy új szorzó/funkció, a számláló visszaáll 2-re. Amennyiben a játékos meg akarja venni a funkciót, akkor a tét 50-szeresét kell fizetnie érte.

Persistent feature: ez a szabadjáték a legizgalmasabb, de messze a költségesebb. Mindenben megegyezik az Original feature-el, azzal a további izgalmi faktorral, hogy itt minden esetben garantált legalább 1 Persistent funkció. Amennyiben a játékos meg akarja venni a funkciót, akkor a tét 500-szorosát kell fizetnie érte.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)