Játékgyártók

Ismered a játékgyártókat? Melyek az előnyeik vagy éppen a gyengeségeik? Itt valódi, és hasznos információkat és értékeléseket találsz a témában!
Relax Gaming

Relax Gaming

A Relax Gaming névválasztás nem volt túl szerencsés a tulajdonosok részéről. Ugyanis a Relax Gaming játékai inkább feszültté, izgatottá tesznek, nem megnyugtatnak, ellazítanak. A fejlesztői csapat 100%-ban elkötelezett amellett, hogy izgalmas, látványos, szórakoztató online kaszinójátékokat készítsen rengeteg izgalmas funkcióval, hogy elbűvölje közönségét.

A Relax Gaming céget hivatalosan 2010-ben alapították Máltán. A márkát egy kocsmában átbeszélgetett hosszú éjszakán során Patrik Österåker és Jani Tekoniemi alapítók alkották meg. Az éjszaka során eldöntötték, hogy a jelentős technikai tudásukat a Relax Gaming létrehozásában kamatoztassák.

Az első pillanattól kezdve az volt a cél, hogy a vállalat az ötleteivel, újításaival minél jobban feszegesse az online szerencsejáték ipar határait. Azóta a márka különféle vertikumokkal bővítette játékkínálatát, ezzel biztosítva, hogy Európa egyik legnagyobb beszállítója legyen. Ennek érdekében a Relax különböző joghatóságokból származó licencek tulajdonosa, többek között Alderney, Málta, Románia és az Egyesült Királyság engedélyével is rendelkezik.

12 év telt el az alapítás óta. Azóta közel 250 főnyi személyzet dolgozik a cég telephelyein, Máltán, Svédországban, Szerbiában és Észtországban.

A kaszinójátékokon túl, a pókerszoftverek piacára is betört HexaPro nevű termékével. Létrehoztak egy nagyon komoly bingószoftvert, sőt a Silver Bullet néven ismert játékplatformot is. Pár hónapja mutatták be a Dream Drop nevű megajackpotjukat.

A Relax Gaming egyik legelső partnere az Unibet volt. Azzal, hogy a Relax Gaming játékai megtalálhatók voltak az Unibet oldalán, garantálható volt, hogy a többi nagy szolgáltató is felveszi őket a portfoliójukba. Az Unibet anyacége a Kindred annyira elégedett volt a Relax Gaming által nyújtott szolgáltatásokkal, hogy 2013-ban megvette a Relax gaming részvényeinek a 33,4%-át. 2021. júliusában 295 millió Euróért megvették a maradék kétharmadnyi részvényét, így egyedüli tulajdonosa lett a Relaxnak.

Amióta 2010-ben bemutatkozott a játékvilágban a Relax Gaming, folyamatosan bővíti a játékportfólióját.

Több korszakos játékot hoztak létre (ezek közül pár sajnos csak az Unibet oldalán érhető el).
Ilyenek például: Money Train sorozat, Temple Tumble, Temple Tumble 2., Dream Drop, Midnight Maraduer, Kluster Krystal, Iron Bank, Snake Arena, Volatile Vikings 2., Attila the Hun, Magnetz, Tactical Force.

Ittapiros.hu minősítése: 9,4 pont

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)