Játékgyártók

Ismered a játékgyártókat? Melyek az előnyeik vagy éppen a gyengeségeik? Itt valódi, és hasznos információkat és értékeléseket találsz a témában!
EGT Interactive

EGT Interactive

Az EGT Interactive játékszolgáltató fejlett online játékszoftvereket és technológiai megoldásokat nyújt, amikkel a világ legjobb kaszinóoperátorait látja el. Csapatuk kiemelkedően motivált szakemberekből áll, akik elkötelezettek, hogy az online kaszinópiac számára a legjobb termékeket és szolgáltatásokat biztosítsák. Cégük az online kaszinók világához 19 év földi tapasztalattal járul hozzá. Az EGT Interactive több mint 200 klasszikus online slot játékkal rendelkezik, változatos témákban. A portfóliójuk több mint 20 igazgatási területen érhető el, és az EGT játékokat kínáló operátorok száma meghaladja az 500-at.

Az EGT játékok népszerűségét a jackpotok biztosítják, amelyek minden játékukon elérhető. Kétféle jackpot ajánl a szolgáltató. A játékok többségén a 4 lépcsős „kártyás” jackpot érhető el. Az EGYPT QUEST nevű jackpotot jelenleg 7 játékon lehet játszani.

További információk a http://egt-interactive.com/ oldalon találhatóak.

Ittapiros.hu minősítése: 8,8

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)