Játékgyártók

Ismered a játékgyártókat? Melyek az előnyeik vagy éppen a gyengeségeik? Itt valódi, és hasznos információkat és értékeléseket találsz a témában!
Play’n GO

Play’n GO

A Play’n GO nagyon komoly tapasztalattal rendelkező szoftver- illetve játékfejlesztő cég. Bár csak 2007-ben vált függetlenné, de mint alvállalkozó már 1997 óta jelen van az igaming iparágban, piaci tapasztalata megkérdőjelezhetetlen. Játékaik egyediek és könnyen megkülönböztethetők a vetélytársak játékaitól.

A svédországi Vaxjoban székhellyel rendelkező Play’n GO az elmúlt 11 évben számos iparági díjat nyert el, és számos vezető joghatósági licencadótól sikerült megszereznie az engedélyt. Többek között rendelkeznek MGA és Alderney engedéllyel is. Európa több országában van irodájuk, többek között Máltán és Magyarországon is.

A Play’n GO játékokat azok a kaszinók is berakták a kínálatukba, akik tényleg csak a legnagyobb játékszolgáltatók játékait kínálják. A Play’n GO brandet már egy lapon emlegetik a Net Entertainment-tel, az Evolutionnal, a Novomatic-kal vagy akár az IGT-vel azaz az iparági óriásokkal.

A PlayN’GO back office szoftvere egy nagyon jól átgondolt, okosan fejlesztett rendszer. A kaszinók képesek harmadik féltől származó termékeket és modulokat hozzáadni a szoftverhez, hogy ezzel is növeljék bizonyos játékok, szolgáltatások és bónuszok stb. promóciójának mértékét.

A svédországi provider állandóan kiemelten kezelte a mobil szerencsejátékot, így a modern trendeknek megfelelően minden nagyobb mobilplatformot kiszolgálnak, mint például az Android, az Apple (iOS), és a Microsoft, hogy bárki, aki modern mobiltelefonnal vagy táblagéppel rendelkezik, élvezhesse az igazi Play’n GO online szórakozást.

A Play’n GO arra törekszik, hogy kényelmes és hatékony szolgáltatással minden lehetséges piacot elérjen. Ez az oka annak, hogy a szoftver bármely helyi piac igényeihez könnyen igazítható. Az online szerencsejátékban nincs rosszabb annál, mint ha a játékos nem játszhat a preferált pénznemében vagy nem érti az instrukciókat illetve a szabályokat a játékban, mert az ő anyanyelvén nem elérhető a játék. Ez sem okoz problémát a Play’n GO esetében, mert legalább 30 különböző nyelven teszik elérhetővé a játékaikat és szinte minden pénznemben játszhatóak.

A Play’n GO egyik legjobban teljesítő játéka a Book of Dead. Bár úgy gondoljuk, hogy ez a játék az eredeti Novomatic-os Book of Ra nyerőgép klónja, de ez a klón nagyon jól sikerült. A Play’n GO több mint 260 játékot ajánl a portfoliójában, de 2-3 hetente jön ki újabb játékkal. A legtöbb játékuk hagyományos nyerőgép, de ajánlanak úgynevezett Grid Szlotokat, asztali játékokat, bingót és kenót is.

Nyerőgépes játékok:

Itt a leghosszabb a lista. Ide tartozik az ikonikus Hugo játéksorozat, a Viking Runecraft, Ghost of Dead, Odin: Protector of the Realms, Scroll of dead, Frozen Gems és még sokan mások. A Play’n GO-ra jellemző, hogy világhírű zenekarokkal is csinál játékokat. Van már játék a ZZ Top-pal, KISS zenekarral, Twisted Sister zenekarral vagy éppen Alice Cooper-rel.

Grid Szlotok:

Ezek a játék típus nagyon jellemző a Play’n GO-ra, ők vezették be a piacra. Ezek a szlotok inkább hasonlítanak social játékokra, leginkább 7*7 játékmezősök és nem nyerővonalak vannak, hanem nyerő blokkok, sok-sok extra funkcióval. A legnépszerűbb Grid szlot játékok: Rise of Olympus, Reactoonz, Gemix, Moon Princess.

Asztali játékok:

A Play’n GO portfoliójában van Rulett, Blackjack (4-5 féle), Baccarat és szerencsekerék játéka. Ezen kívül ajánlatban van többféle pókerjáték. Lehet választani 3 lapos pókert, Stud pókert és Casino Hold’em-et is.

Ittapiros.hu minősítése: 9,0

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)