Játékgyártók

Ismered a játékgyártókat? Melyek az előnyeik vagy éppen a gyengeségeik? Itt valódi, és hasznos információkat és értékeléseket találsz a témában!
Pragmatic Play

Pragmatic Play

A Pragmatic Play az internetes játékipar (iGaming) vezető tartalomgyártója. A szolgáltató innovatív.

A minőségi szórakoztatás iránti szenvedélyük példa nélküli. Arra törekszenek, hogy a legmegragadóbb és legérdekfeszítőbb élményt állítsák elő minden ügyfelünk számára a slotoktól az élő kaszinó- és bingóig terjedő termékeikkel, amelyek mind elérhetők egyetlen alkalmazásprogramozási felületen (API) keresztül.

A Pragmatic Play játékkatalógusa olyan egyedi tartalmat foglal magába, ami szinte az összes pénznemben és 31 nyelven elérhető, hitelesített HTML5 játékokból áll, melyek szinte az összes fontos szabályozott piacon elérhetőek. Havonta legalább 5 új slottal bővítik a játékkatalógusukat.
Pragatic Play saját live stúdiókat üzemeltet. A legutols stúdiójukat Bukarestben nyitották 2019-ben.

Jelenleg 11-féle játék érhető el az élő játékos portfoliójukban. Rulett, Mega Rulett, Auto-rulett, Black Jack, One Black Jack, Baccarat, Mega Sic Bo, Mega Wheel (szerencsekerék) Sweet Bonanza, Andar Bahar (3 lapos poker), Dragon Tiger. Ennél komolyabb stúdiós játékkínálat választék csak az Evolution Gaming-nél érhető el.

További információk a http://pragmaticplay.com/ oldalon találhatóak.

Ittapiros.hu minősítése: 9,1

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)