Játékgyártók

Ismered a játékgyártókat? Melyek az előnyeik vagy éppen a gyengeségeik? Itt valódi, és hasznos információkat és értékeléseket találsz a témában!
Yggdrasil

Yggdrasil

Az Yggdrasil mondhatni innovációt lélegzik, a játék iránti szenvedélyük határtalan. Arra törekszenek, hogy mindenkit meglepjenek és felülmúljanak. Mindig arra törekszenek, hogy a legjobb játékokat, innovatív mechanikát és lebilincselő játékos élményeket kínáljanak. A játékos sikere egyben az Ő sikerük is.

Folyamatosan bővítik globális kínálatukat. Legfontosabb értékajánlataik nagyobb skálázhatóságot, új bevételi lehetőségeket és globális terjeszkedést tesznek lehetővé az IP-licenc révén.

Az YG Masters a tartalom-aggregáció jövője, amelyet egy olyan fejlesztői közösség hajt, akiket olyan keretek kapcsolnak össze, mint például a Game Adaption Toolkit & Interface (GATI™), amely tartalmat táplál a világ vezető szolgáltatóihoz.

Az Yggdrasil játékkatalógusa több mint 180 népszerű nyerőgépet tartalmaz, amelyet a forradalmian új GATI™ technológia támogat.

A YG Franchise hozzáférést biztosít a teljes iGaming megoldáshoz a jól bevált platformukon, funkcióikon és tartalmukon alapulóan. Más szóval, játékélményük 9 éves fejlesztését globális franchise-ként kínálják.

További információk a http://www.yggdrasilgaming.com/ oldalon találhatóak.

Ittapiros.hu minősítése: 9,2

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)