Lottó és Sorsjegy

A kaszinók világán túl. Megmutatnunk neked mindent, amit csak akarsz! Ötös lottó, hatos lottó, kenó, joker játék, kaparós sorsjegy és még sok más!
Power Ball

650 Milliárd felett a telitalálatos szelvény

Vasárnap hajnalban húzzák ki legközelebb a Powerball (powerball.com) nyerőszámait. Amennyiben 1 telitalálatos szelvény lesz, akkor a nyeremény 1,6 Milliárd dollár, azaz 650 Milliárd forint. Ez minden idők legnagyobb lottó főnyereménye. Az eddig rekord 1,58 Milliárd dollár volt.

1 szelvény ára: 2 dollár.

Hetente 3-szor van sorsolás a Powerballon, legutóbb csütörtök hajnalban volt. Már akkor is 1 Milliárd feletti nyeremény várta az esetleges nyertest. Mivel nem volt telitalálatos szelvény, a jackpot tovább halmozódott. Az utolsó sorsoláson egyébként ezek voltak a nyerőszámok: 2, 11, 22, 35, 60 és az extra szám: 23.

A jackpot esélye: 1:292 millióhoz! Ez nagyságrendileg 7-szer nehezebb, mint a lottó 5-ös Magyarországon.

Ha valaki eltalálja mind az 5 számot /1-69 között lehet tippelni/ és csak az extra szám/1-26 között kell eltalálni/ nem jó, akkor garantáltan 1 millió dollárt nyer. Amennyiben eltalálja az extra számot is, akkor már akár 1,6 milliárdot. Ezzel a nyereménnyel azonnal a TOP 100 leggazdagabb ember között találná magát a nyertes.

Amennyiben egyösszegű kifizetést kér a szerencsés nyertes, akkor 782,4 millió dollárt kap. A másik lehetőség, hogy 30 részletben kapja meg a teljes nyereményt, azaz az 1,6 milliár dollárt. Most „csak” kb. 10 millió dollárt kap meg, és a következő 29 évben évente 5-5 százalékkal nő a felvehető összeg. Azaz jövőre már közel 10,5 milliót…és így tovább.

Legutóbb a Mega Millionson volt hasonló nyeremény. Erről is írtunk. Akkor hetekig találgatta egész Amerika, hogy hogyan dönt a nyertes. Egyösszegű kifizetés vagy részletekben hosszú éveken át.

Valószínűleg ez a legkellemesebb döntés, amit egy ember hozhat élete során. Rossz döntés nincs…😊.

Te hogyan döntenél?

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)